ΠΑΟΚ

Κρίσιμα 24ωρα για Βέρνμπλουμ

CSKA Moscow's Pontus Wernbloom celebrates after scoring the second goal of his team against AEK Athens during a soccer match for the third qualifying round of Champions League at Olympic stadium of Athens, Tuesday, July 25, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
CSKA Moscow's Pontus Wernbloom celebrates after scoring the second goal of his team against AEK Athens during a soccer match for the third qualifying round of Champions League at Olympic stadium of Athens, Tuesday, July 25, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το θέμα του Σουηδού.

Η προθεσμία που έδωσε ο ΠΑΟΚ στον Πόντους Βέρνμπλουμ έχει παρέλθει εδώ και ημέρες, ωστόσο η προσπάθεια του εκπρόσωπου του Σουηδού μέσου να διερευνήσει τις προθέσεις του Δικέφαλου, τον έφερε εκ νέου στο προσκήνιο.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και εντός ΠΑΟΚ το κλίμα για το Βέρνμπλουμ είναι αντίστοιχο με αυτό που επικρατεί και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Υπάρχουν αυτοί που είναι ενοχλημένοι από την στάση που κράτησε ο ποδοσφαιριστής όλους αυτούς τους μήνες των διαπραγματεύσεων, αλλά και οι υποστηρικτές του που λένε ότι είναι έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο Δικέφαλος για να αλλάξει επίπεδο στη μεσαία του γραμμή.Όπως και να έχει το θέμα θα κλείσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μέσα στις επόμενες ώρες και δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέο ταξίδι του Βέρνμπλουμ στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για υπογραφές.

ΒΕΛΟΖΟ: «ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ»

Και ενώ οι παλινωδίες του Σουηδού έχουν καθυστερήσει τη μεταγραφή του, ο Πορτογάλος, πρώην διεθνής Μιγκέλ Βελόζο σε διαδικτυακή συζήτηση του με φίλο του Δικέφαλου άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. « Αν με ρωτάς αν έχω πρόταση από τον ΠΑΟΚ σου λέω πως δεν έχω. Αν θέλεις να ξέρεις αν θα την αποδεχόμουν σου λέω πως ναι» έγραψε ο 32χρονος Βελόζο, που έμεινε ελεύθερος από την Τζένοα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ