ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Πάμε για τους τρεις βαθμούς στην Αθήνα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Κρέσπο βλέπει ξεκάθαρο στόχο για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την Τετάρτη (17/05, 20:30). Tι είπε ο Παναγιώτης Γλύκος.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των playoffs, στον αγώνα που δίνει αύριο με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Αυτός πιστεύει ο Χοσέ Κρέσπο που μίλησε στη NOVA.

Ο Ισπανός αμυντικός εξήγησε το σκεπτικό με το οποίο θα κατέβουν να αγωνιστούν στη Λεωφόρο οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, τόνισε: "Πρέπει να αφήσουμε στο παρελθόν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πλέον κοιτάμε μόνο το ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας αγώνας στον οποίο θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς, ειδάλλως θα μείνουμε πίσω στη μάχη για την πρώτη θέση. Μέχρι τώρα στην έδρα μας ήμασταν πολύ καλοί, αυτή τη φορά ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση και στην Αθήνα όπου φέτος δεν έχουμε πάρει βαθμούς".

Ο Παναγιώτης Γλύκος από την μεριά του μίλησε το θέμα της ξεκούρασης που θα παίξει σημαντικό ρόλο, ενώ στάθηκε και στα σημεία που κατά την γνώμη του θα κρίνουν την αναμέτρηση:

"Πρέπει να διαγράψουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Η ξεκούραση παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, γιατί είναι πολύ κοντινά τα ματς. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν αλλά πρέπει και αυτοί να είναι ξεκούραστοι για να δώσουν το 100%. Πάμε εκεί για να βγάλουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και να επιστρέψουμε στην πρώτη θέση. Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση, να είμαστε μαχητές και να διεκδικήσουμε όλες τις μπάλες. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ