ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρέσπο: "Παίξαμε υπεροπτικά"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ του γκολ του ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο υποστήριξε ότι ο "Δικέφαλος" έπαιξε υπεροπτικά στο Περιστέρι και δεν άξιζε κάτι περισσότερο από το βαθμό.

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, παρέμεινε αήττητος κι έγινε η πρώτη ομάδα που κόβει βαθμούς από το "Δικέφαλο" στην τρέχουσα σεζόν.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και σκόρερ του γκολ του "Δικεφάλου", Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ως δίκαιο, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πλήρωσε την υπεροπτική της συμπεριφορά και δεν άξιζε κάτι περισσότερο.

Για το γκολ που τελικά δεν θα χαρεί: "Για μένα δεν έχει σημασία να σκοράρω ή όχι, αλλά να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μετά το δεύτερο ημίχρονο που κάναμε δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και φτάσαμε στην ισοφάριση."

Τι ήταν εκείνο που έφταιξε: "Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα, αλλά χάσαμε και πολλές ευκαιρίες. Κάποια στιγμή ήμασταν κάπως υπερόπτες μέσα στο παιχνίδι και αυτό το πληρώσαμε. Οι παίκτες του Ατρομήτου πάλεψαν σε κάθε φάση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και βελτιωθούμε στη συνέχεια."

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ