ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Όλα ανοιχτά στη ρεβάνς, είμαστε καλύτερη ομάδα"

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, τόνισε στις δηλώσεις του με το ματς με την Κρασνοντάρ, πως η πρόκριση στους ομίλους του Champions League θα κριθεί στη ρεβάνς που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα. Τι δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Μετά την ήττα (2-1) του ΠΑΟΚ από την Κρασνοντάρ στο πρώτο παιχνίδι για τα playoffs του Champions League, ο Ισπανός αμυντικός του Δικεφάλου, Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο, που αγωνίστηκε σε όλο το ματς, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τον αν αισθάνεται κουρασμένος: "Αισθάνομαι κουρασμένος γιατί είχα και καιρό να αγωνιστώ, έχω παίξει δύο σερί παιχνίδια, είμαι στον ΠΑΟΚ για να αγωνιστώ όπου ζητήσει ο προπονητής μου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Για την επιστροφή του: "Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, δούλεψα πάρα πολύ σκληρά κι από την στιγμή που γύρισα δεν με νοιάζει τίποτα, δεν με νοιάζει η φυσική κατάσταση, έχουμε ένα δεύτερο παιχνίδι στη Τούμπα και πρέπει να δώσουμε και τη ζωή μας για να περάσουμε".

Για τη ρεβάνς: "Όλα είναι ανοιχτά, η Κρασνοντάρ έδειξε πως είναι μια πολύ καλή ομάδα, το ίδιο δείξαμε κι εμείς. Υπήρχαν σημεία που στο γήπεδο ήμασταν καλύτεροι, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στο δεύτερο παιχνίδι, γιατί νομίζω πως είμαστε καλύτερη ομάδα".

Για την θέση που αγωνίστηκε: "Είναι αυτό που ζητάει ο προπονητής μιας και απουσιάζουν πολλοί που αγωνίζονται σε αυτή τη θέση. Φυσικά δεν είναι η φυσική μου θέση και δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ, αλλά όπως είπα πρέπει να δουλέψουμε όλοι για την ομάδα και για το πως θα προκριθούμε".

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: "ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ"

Ο Δημήτρης Γιαννούλης υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα, εκφράζοντας την αισιοδοξία για ανατροπή:

"Δεν είναι ποτέ ευχάριστο να χάνεις, αλλά θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Τούμπα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Σε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου όλοι τρέχουν. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Έχουμε πετύχει ένα γκολ και με μια νίκη θα είμαστε στους ομίλους του Champions League. Θα δουλέψουμε πάνω στα κομμάτια που πρέπει να δουλέψουμε και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στην Τούμπα, για να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ