ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Μπορεί και να προλάβω"

Κρέσπο: "Μπορεί και να προλάβω"

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα τόνισε ότι αν καθυστερήσει αρκετά η επανέναρξη της σεζόν ίσως επιστρέψει φέτος στους αγώνες.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο σε δηλώσεις που έκανε στην Ισπανία μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι κανονικά θα έχανε την φετινή σεζόν, ωστόσο αν καθυστερήσει η επανέναρξη της ίσως προλάβει κάποια παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρέσπο:

"Είμαστε όλοι καλά και βρισκόμαστε στο σπίτι. Το να είσαι μαζί με την οικογένεια σου πάντα βοηθάει. Οι κόρες μου είναι αυτές που περνάνε τις πιο δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα εφευρίσκουν κάτι καινούργιο για να περάσουν την ώρα τους.

Εγώ το πρωί κάνω αποθεραπεία και το απόγευμα κάνω ασκήσεις, έτσι ώστε να παραμείνω σε καλή κατάσταση. Στη συνέχεια αφοσιώνομαι στην οικογένεια μου.

Όταν μου είπαν ότι χρειάζομαι εγχείρηση κατάλαβα ότι θα χάσω τη σεζόν. Ωστόσο, με όλη αυτή την κατάσταση και με τις σκέψεις να ξεκινήσει η σεζόν τον Μάιο ή τον Ιούνιο έχω ελπίδες για να παίξω. Αυτό είναι όμορφο και μου δίνει δύναμη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ