ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρέσπο: "Κάτι παραπάνω από μια νίκη"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο υποστήριξε πως η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί για την ΠΑΟΚ και απέδωσε τα εύσημα στον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού στόπερ στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με σκορ 2-0, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα:

Για το νεογέννητο μωρό του:

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν είναι το γούρι μου. Η μεγαλύτερη μου κόρη όταν είναι παρούσα, πάντα κερδίζουμε. Δεν είναι πολλές φορές εδώ η οικογένεια μου και όσο πλησιάζει ο χειμώνας θα είναι λιγότερες.

Για την αναμέτρηση:

Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ήμασταν πολύ σοβαροί και σκοράραμε δύο φορές. Προσπαθήσαμε παρά πολύ και με αυτόν τον τρόπο την κερδίσαμε. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος.

Για το αν η νίκη επί της ΑΕΚ ήταν κυρίως οι τρεις πόντοι ή σημαίνει κάτι παραπάνω:

Ήταν ίσως κάτι παραπάνω. Καθώς έχουμε μια συνέχεια στους αγώνες μας και αυτό που μένει είναι η νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Για το κλειδί της νίκης:

Το κλειδί ήταν τα δύο γκολ. Ο Πρίγιοβιτς ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Ήμασταν σοβαροί αμυντικά απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζει να αξιοποιεί τα λάθη της αντίπαλης ομάδας.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί:

Γνωρίζουμε πως έχουμε ένα πρόγραμμα με δύο αγώνες κάθε εβδομάδα. Διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα και το ρόστερ είναι γεμάτο με πολύ σημαντικούς παίκτες. Είναι η ευκαιρία να παρουσιάζει ο καθένας ό,τι καλύτερο μπορεί, για να φτάσουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για το βαθμολογικό χάντικαπ λόγω της τιμωρίας:

Κάθε χρονιά σχεδόν ξεκινάμε με λιγότερους βαθμούς. Δεν μένουμε σ’ αυτό και κάθε Κυριακή προσπαθούμε να μένουμε στην κορυφή. Είναι ακόμα μια ομάδα μπροστά μας στη βαθμολογία και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε για να έχουμε τα αποτελέσματα τα οποία θέλουμε.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ