ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρέσπο: "Δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε βαθμούς κόντρα στον Ολυμπιακό"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Οι Κρέσπο, Κάνιας και Πασχαλάκης βραβεύτηκαν την Παρασκευή από χορηγούς του ΠΑΟΚ και μίλησαν για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη σημασία της νίκης για τους "ερυθρόλευκους".

Ημέρα βραβεύσεων ήταν η σημερινή στην Τούμπα με τους Κρέσπο, Κάνιας και Πασχαλάκη να παραλαμβάνουν τα βραβεία τους. Ο Κρέσπο βραβεύτηκε ως MVP στα προκριματικά του καλοκαιριού για το CHAMPIONS LEAGUE, ο Κάνιας για το γκολ που πέτυχε στον πρώτο αγώνα με την Βασιλεία, το πρώτο επίσημο της ομάδας του στη φετινή αγωνιστική περίοδο και ο Πασχαλάκης για μια απόκρουση στο δεύτερο παιχνίδι με τους Ελβετούς.

Κρέσπο: "Δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε βαθμούς κόντρα στον Ολυμπιακό"
MOTIONTEAM

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου συμφώνησαν στις δηλώσεις που ακολούθησαν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει νικητής από το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΚΡΕΣΠΟ: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ»

Ο Άνχελ Κρέσπο αναφέρθηκε στο γεγονός ότι βρίσκεται στην Τούμπα εδώ και τρία χρόνια και όπως είπε θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός:

Για το βραβείο που πήρε:
«Μετά από τη Σεβίλλη δεν έχω αγωνιστεί τόσο σε ομάδα, είναι η τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ και περνάω καλά. Τα ατομικά βραβεία δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία για εμένα, θέλω όμως να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα».

Για την είσοδο του στο γήπεδο με τη νεογέννητη κόρη του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ:
«Ένιωσα πολύ χαρούμενος. Ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω από πέρυσι, αλλά δεν το είχα κάνει. Της άρεσε και της μικρής γιατί με το που μπήκε στο γήπεδο κοιμήθηκε. Πλέον ξέρω ότι αν έχει πρόβλημα με τον ύπνο θα την φέρνω στην Τούμπα».

Κρέσπο: "Δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε βαθμούς κόντρα στον Ολυμπιακό"
MOTIONTEAM

Για το ότι τελειώνει το συμβόλαιο:
«Ξέρω ότι το κλαμπ θέλει να μιλήσουμε, έως τώρα δεν κάναμε κάποια κουβέντα. Άλλωστε δεν έχουμε και χρόνο γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Είναι μέσα στις προθέσεις μου και της ομάδας. Αισθάνομαι όμορφα και ικανοποιημένος και μακάρι να μείνω και άλλο».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Για εμάς σε όλα τα παιχνίδια, ένα είναι το αποτέλεσμα, η νίκη. Να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν έχουμε το περιθώριο να χάσουμε βαθμούς γιατί ξεκινήσαμε με -2».

ΚΑΝΙΑΣ: «ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ»

Ο Χοσέ Κάνιας από την πλευρά του τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον κυριακάτικο αγώνα με τους ερυθρόλευκους με την απαιτούμενη νοοτροπία και πως ελπίζει πως θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Όσα είπε ο Κάνιας:

Για το γκολ με την Βασιλεία:
«Μετά το σουτ είδα την τροχιά της μπάλας και περίμενα πως θα πάει προς το τέρμα και ήξερα ότι αν πήγαινε εκεί θα έμπαινε μέσα».

Για το ότι σουτάρει συχνά:
«Η θέση μου είναι του αμυντικού μέσου. Με αυτόν τον προπονητή έχουμε την κατοχή και μπορούμε να δημιουργούμε ευκαιρίες. Για αυτό σουτάρω»
.

Αν έχει να συμβουλέψει κάτι τους Πασχαλάκη και Κρέσπο:
«Είναι αυτοί που με προστατεύουν όταν ανεβαίνω. Είναι όμορφο και αισθάνομαι άνετα όταν έχω συμπαίκτες που με προστατεύουν όπως ο Κρέσπο και ο Πασχαλάκης».

Κρέσπο: "Δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε βαθμούς κόντρα στον Ολυμπιακό"
MOTIONTEAM

Για τον αν ψήφισε τον Κρέσπο ως MVP:
«Ο Κρέσπο έκανε καλή σεζόν και πέρυσι και ξεκίνησε καλά και φέτος. Ήξερα ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής και είμαι περήφανος που έχουμε έναν τέτοιο αμυντικό στην ομάδα μας».

Για τη συνεργασία του με το Μαουρίσιο και για πότε θα εμφανιστεί ο Κάνιας του τελικού:
«Είναι αλήθεια πως με τον Μαουρίσιο παίζουμε συχνά και είναι εύκολο να επικοινωνούμε. Έπαιξα και με τον Σάχοφ πολλές φορές. Είναι δύσκολο να πω. Ο τελικός ήταν μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι. Πιστεύω πάντως ότι ξεκίνησα τη σεζόν καλά αισθάνομαι ωραία στο γήπεδο».

Για το τι περιμένει στο ντέρμπι:
«Ελπίζω η ομάδα να είναι έτοιμη για αυτό το ματς. Παίζουμε εκτός και θα είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ελληνική ομάδα. Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να γυρίσουμε πίσω. Είμαστε σε καλό επίπεδο και έχουμε την ψυχολογία και τη νοοτροπία που χρειάζεται».

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: «ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δήλωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι από την αρχή της εβδομάδας συγκεντρωμένοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ώστε να καταφέρουν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Όλα όσα είπε ο Έλληνας τερματοφύλακας

Για το βραβείο που κατέκτησε:
«Μέσα σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν πολλά, αλλά το σημαντικό είναι να παίρνουμε το αποτέλεσμα και να συνεχίζουμε».

Για την ατομική του βελτίωση:
«Είμαι ένας άνθρωπος που ότι αδυναμίες έχει θέλει να τις βελτιώνει. Αυτό που μας κάνει πιο δυνατούς είναι να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας. Έχουμε ένα δυνατό τιμ, που μας βοηθάει καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το πώς αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Με απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Έχουμε κάνει τα πλάνα μας από τη Δευτέρα και νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Κρέσπο: "Δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε βαθμούς κόντρα στον Ολυμπιακό"
MOTIONTEAM

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ