ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουλούρης στην A Bola: "Τιμή μου το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ"

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Κουλούρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα "A Bola" και υποστήριξε ότι είναι τιμή γι' αυτόν το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου, Ευθύμης Κουλούρης, τοποθετήθηκε στην πορτογαλική εφημερίδα "A Bola" για το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει δείξει η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για να τον αποκτήσει. Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι θα ήταν τιμή του να αγωνιστεί στα "λιοντάρια".

Ο 22χρονος πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δήλωσε: " Ξέρω μόνο τι έχει γραφτεί στις εφημερίδες. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω γι' αυτό. Είναι φυσιολογικό να γράφεται για εμένα πως υπάρχει ενδιαφέρον από ξένες ομάδες, γιατί η σεζόν με τον Ατρόμητο πάει πολύ καλά. Είναι τιμή και υπερήφανεια για εμένα αν ενδιαφέρεται η Σπόρτιγκ. Το μεγάλο μου όνειρο είναι να παίξω σε μεγάλη ομάδα και η Σπόρτινγκ είναι μία από αυτές.

Ξέρω ότι είναι σύλλογος με μεγάλη ιστορία που θέλει να κατακτά το πρωτάθλημα. Το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι δυνατό. Η Σπόρτινγκ έχει παίκτες επιπέδου, όπως ο αρχισκόρερ Μπας Ντοστ. Κανένας δεν μου έχει μιλήσει απευθείας για τη Σπόρτινγκ. Έχω ήδη παίξει στην Κύπρο, οπότε το να φύγω από την Ελλάδα δεν θα ήταν πρόβλημα για εμένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ