ΠΑΟΚ

Κουλούρης: "Κοιτάμε ισάξια πρωτάθλημα και Κύπελλο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ευθύμης Κουλούρης τόνισε ότι η νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι ήταν πολύ σημαντική, ενώ δεν έχει κάποια προτίμηση για αντίπαλο στα ημιτελικά.

Με επιστροφή στα γκολ συνδυάστηκε ο αγώνας με τον Ατρόμητο για τον Ευθύμη Κουλούρη. Ο νεαρός επιθετικός, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι χαρακτήρισε πρόκληση το Κύπελλο για τον κάτοχο του τροπαίου, ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην cosmote tv:

Αρχικά ανέφερε: " Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μένα. Είναι σημαντικό που νίκησε η ομάδα και που την βοήθησα με ασίστ και γκολ. Ήταν σημαντικό που νικήσαμε και πλέον πάμε στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Ήταν σημαντικό για όλους μας να συνεχίσουμε με νίκες. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα και το σκορ ήταν δύσκολο".

Για τους πιθανούς αντιπάλους στα ημιτελικά:
"Δεν διαλέγω κανέναν, είμαστε στην τετράδα και οι λεπτομέρειες θα μετρήσουν. Τώρα θέλουμε να δούμε το επόμενο ματς. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και κοιτάμε ισάξια και τους δύο στόχους".

Για το αν αποτελεί πρόκληση ο στόχος του Κυπέλλου για δεύτερη σερί χρονιά:
" Σίγουρα, είναι μεγάλη πρόκληση. Η ομάδα σκέφτεται τα τρόπαια. Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και όποιο τρόπαιο έρθει θα είναι καλό.Θέλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ετσι θα είναι καλύτερα για εμάς, τον κόσμο, τη διοίκηση και τον ΠΑΟΚ γενικότερα".

Τέλος, σχολίασε το τί έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ:
" Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας, έχουμε καλή χημεία και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι ζητάει ο προπονητής από τον καθένα. Στην αρχή δεν πηγαίναμε καλά, ήρθε ένας νέος προπονητής και πλέον έχουμε δεθεί. Θέλει υπομονή".

Πασχαλάκης: "Τρομερό το κλίμα στον ΠΑΟΚ"

Μπορεί να δέχτηκε γκολ για δεύτερο σερί ματς, αλλά έκανε και ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος έκανε λόγο για τρομερό κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο ανέφερε: " Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος έχει μία καλή ομάδα. Θα έπρεπε να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση, αλλά θέλαμε να κρατήσουμε και δυνάμεις για το πρωτάθλημα. Έπρεπε να γίνει συντήρηση. Πετύχαμε τρία όμορφα γκολ, κοιτάμε τη συνέχεια. Δεν υπάρχει γυρισμός. Πρέπει να κατακτήσουμε σίγουρα το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους και το κύπελλο. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ο προπονητής δίνει ευκαιρίες σε όλους και έτσι υπάρχει ισορροπία στην ομάδα. Υπάρχει βάθος στην ομάδα. Οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο βοηθάνε και δίνουν λύσεις στον προπονητή, αλλά και βοήθεια σε όσους αγωνίζονται ήδη".

Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ:

"Είναι το στυλ του προπονητή, είναι το κλίμα της ομάδας που είναι τρομερό, αλλά είναι και η αλληλοεκτίμηση που έχουμε μεταξύ μας. Ο ένας βοηθάει τον άλλον και βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας. Επίσης βελτιωνόμαστε σε σχέση με την αρχή της σεζόν σε κάποια τακτικά ζητήματα".

Για τα γκολ που δέχτηκε μετά το σερί:

"Είναι θέμα ατυχίας και συγκυριών. Και σήμερα και στα Γιάννενα ήμασταν λίγο πιο χαλαροί, όμως αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και να μην τα παρατάμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ