ΠΑΟΚ

Κούδας: "Σύγχρονο γήπεδο και πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ"

Κούδας: "Σύγχρονο γήπεδο και πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ"
Κούδας MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Κούδας υποστήριξε ότι για τον Ιβάν Σαββίδη η κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ ήταν προτεραιότητα, ενώ δήλωσε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι εφικτή για τον Δικέφαλο.

Ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κούδας (αριστερά στη φωτ.), μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή "Derby" για το νέο γήπεδο που θα κατασκευάσει ο Ιβάν Σαββίδης στην Τούμπα και ανέφερε ότι εκτός από σύγχρονο γήπεδο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να αποκτήσει και σύγχρονες λογικές στη δομή όλης της οργάνωσης της ΠΑΕ.

Εξέφρασε μάλιστα την εκτίμηση ότι το εφετινό πρωτάθλημα μπορεί να κατακτηθεί από τον Δικέφαλο. Διαβάστε όσα είπε:

- Πόσο σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ να έχει το δικό του σύγχρονο γήπεδο;

"Ίσως καθυστερημένα λόγω συγκυριών, για τον κ. Σαββίδη αυτό ήταν προτεραιότητα. Με χαροποιεί που η απόφαση είναι να ξαναγίνει το γήπεδο στην Τούμπα. Είμαι συγκινημένος που πήρε αυτή την απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται ένα σύγχρονο γήπεδο και από άποψη αγωνιστικού χώρου και από πλευρά εξυπηρέτησης των θεατών. Είναι η ώρα να υλοποιηθεί".

- Ποια είναι η άποψή σας για τον εφτινό ΠΑΟΚ; Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;

"Αν και έγιναν λάθη από όλες τις πλευρές, ποτέ δεν είναι αργά. Έχει χαθεί χρόνος, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι με τους παίκτες που ήρθαν, με αυτούς που έμειναν, αλλά και με ό,τι άφησε ο Ίβιτς, ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο που θα το χαιρόμαστε. Τα αποτελέσματα θα έρθουν. Κάναμε πολλές παλινδρομήσεις αυτά τα 4-5 χρόνια. Όπως θα γίνει σύγχρονο γήπεδο, έτσι πρέπει να αποκτήσουμε και σύγχρονες λογικές στη δομή όλης της οργάνωσης της ΠΑΕ. Από την κορυφή μέχρι τον τελευταίο, όλοι να λειτουργούν για τον στόχο".

Ο Γιώργος Κούδας κατέληξε λέγοντας:

"Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους. Ελπίζω ότι κάποτε θα αποκτήσουμε παιδεία που οδηγεί στο σωστό δρόμο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ