ΠΑΟΚ

Κορυφή η Κ20 του ΠΑΟΚ, 5-3 τον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την εξαιρετική πορεία της συνεχίζει η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, καθώς νίκησε 5-3 τον Πανιώνιο και ανέβηκε πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σκορ και θέμα στις εγκαταστάσεις του Λόλα στη Σουρωτή. Η Κ20 του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 5-3 του Πανιωνίου για την 27η αγωνιστική και βρέθηκε πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος

Η Κ20 του ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζα από την αρχή στον αγώνα με τον Πανιώνιο και έδειξε ότι είχε μοναδικό στόχο τη νίκη. Μόλις στο 2' ο Τζοβάρας με μία απίθανη σέντρα-σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Δικέφαλος έχασε ευκαιρίες και ο Πανιώνιος ισοφάρισε προσωρινά στο 20' με κεφαλιά. Δύο λεπτά αργότερα ο Μιχαηλίδης με δυνατό σουτ από πολύ μεγάλη απόσταση ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ενώ στο 38' ο Μπαλογιάννης με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-1

Στο 49' ο Κόζακ έκανε το 4-1 με με καρφωτή κεφαλιά, οι φιλοξενούμενοι μείωσν στο 67' και πάλι με σουτ μετά από κόρνερ, με την μπάλα να κοντράρει και να μπερδεύει τον Σιαμπάνη. Στο 69' ο Μαρκόφσκι με άψογο τελείωμα έκανε το 5-2, ενώ ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ αφού είχε και δύο δοκάρια. Το τελικό 5-3 διαμορφώθηκε στο 76' με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Δικέφαλος με το τρίποντο που πήρε έφτασε στους 66 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχουν ακόμη τέσσερις αγώνες για το φινάλε.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Μπαλογιάννης, Μανιώτης (65' Μίσκοβιτς), Χατζηστραβός (80' Παπαδόπουλος Χ.), Τζοβάρας, Μαρκόφσφκι, Γκαργκαλατζίδης (46' Κόζακ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ένταση μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και δρομέα με διακριτικά της ΑΕΚ στον Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"
Διαμαρτυρία οπαδών του ΠΑΟΚ στο σημείο τερματισμού του Μαραθωνίου
Οι δημιουργοί Πέλκας και Βιεϊρίνια
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ