ΠΑΟΚ

Κοροβέσης: "Υπομονή για να κατακτήσουμε το Κύπελλο"

Κοροβέσης: "Υπομονή για να κατακτήσουμε το Κύπελλο"
INTIME SPORTS

Ζάιρο και Νίκος Κοροβέσης έδειξαν τη δίψα που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δύο από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στο ματς με τα Χανιά, Ζάιρο ντε Μασέδο και ο Νίκος Κοροβέσης μίλησαν στον OTE TV και συμφώνησαν στις υψηλές βλέψεις του ΠΑΟΚ στον θεσμό του Κυπέλλου. Αναλυτικά όσα είπαν:

Αρχικά ο Ζάιρο μίλησε:

Για την δική του απόδοση: "Πέρασε αρκετά η μπάλα από τα πόδια μου, αλλά πήγαμε καλά και ομαδικά. Στο ματς με τον Παναιτωλικό είχαμε ένα πρόβλημα με με το σκοράρισμα, αλλά σήμερα δείξαμε ότι υπάρχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα και στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα και γενικότερα να κερδίσω ό,τι μπορώ".

Ο Νίκος Κοροβέσης από την πλευρά του σημείωσε:" Ήταν ένα παιχνίδια ευκαιρία για μας. Το πιο σημαντικό είναι βέβαια η πρόκριση, αφού θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις στην ομάδα, υπάρχει ταλέντο και ποιότητα στην ομάδα και πιστεύω σιγά-σιγά θα βγει. Χρειάζεται υπομονή, ξέρουμε ότι είναι σημαντική η κατάκτηση του Κυπέλλου και για εμάς και για τον κόσμο".

Ο Γιάννης Μυστακίδης δήλωσε:

Για το ματς με τα Χανιά: "Σήμερα βάλαμε έξι γκολ. Είναι ένα σημαντικό σημάδι βελτίωσης στο επιθετικό κομμάτι για εμάς. Δεχτήκαμε γκολ νωρίς αλλά στην συνέχεια πήραμε τα ηνία του παιχνιδιού και καταφέραμε να κερδίσουμε. Μας βοηθάει αυτή η νίκη για την συνέχεια".

Για το ότι έπαιξαν παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής: "Κάθε ευκαιρία είναι σημαντική σε αυτό το μεγάλο σωματείο που λέγεται ΠΑΟΚ. Προσπαθούμε με τις νίκες να ανεβάζουμε την ομάδα και να βάζουμε τον πήχη ψηλά".

Για τον θεσμό του Κυπέλλου: "Παλεύουμε για κάθε τίτλο. Στην Ευρώπη δεν τα πήγαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε και είναι μια μεγάλη ευκαιρία φέτος να πάρουμε το Κύπελλο".

Για το ματς με την Ντόρτμουντ: "Είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή αυτό το ματς και θα πάμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Ο Δημήτρης Πέλκας είπε:

Για το ότι έπαιξε στην επίθεση: " Είσαι πιο ελευθερος όταν παίζεις πιο μπροστά, έχεις την ευχέρεια να κινείσαι όπου θέλεις. Σε οποιαδήποτε θέση δίνω το 100%, κάποιες φορές μου βγαίνει και κάποιες όχι. Πάντα δίνω το καλύτερο που μπορώ. Παίξαμε για πρώτη φορά όλοι μαζί και πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό δείγμα για όλους".

Για τους Τσίμιροτ και Άντονις: " Είναι νέοι παίκτες σε ηλικία και σίγουρα έχουν να δώσουν πολλά. Είναι πολύ καλοί παίκτες και το είδαμε σήμερα αυτό. Θα μας βοηθήσουν πολύ, το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό και σιγά σιγά θα βγαίνουν πιστεύω όσα δουλεύουμε στο γήπεδο. Αρκεί να έχουμε όλοι υπομονή".

Για το ματς με τον Πανιώνιο: " Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να ακολουθήσουμε αυτό που είχαμε πει στην αρχή της χρονιάς. Πρέπει να είμαστε φρέσκοι και να έχουμε τρεξίματα. Πρέπει να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω γιατί χρειαζόμαστε την νίκη".

Για το θέμα της κούρασης: " Εγώ προσωπικά ένιωσα κάποια κούραση. Έχουμε πολλά συνεχόμενα ματς και είμαστε στα μισά ακόμη της σεζόν. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Δουλεύουμε πολύ και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε όλοι".

Λυρώνης: Θα παίξουμε την πρόκριση με τον Πανθρακικό

Ο υπηρεσιακός προπονητής των Χανίων, Γιώργος Λυρώνης, σημείωσε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο να παίξουμε απέναντί του. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε κάτι. Βγάλαμε κάποια θετικά στοιχεία, αλλά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚοι πιθανότητες να πάρεις κάτι είναι πολύ λίγες. Εμείς έχουμε το μυαλό μας στο ματς της Δευτέρας (σ.σ. τα Χανιά αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τον Πανσερραϊκό) και την πρόκριση στο Κύπελλο θα την παίξουμε με αντίπαλο τον Πανθρακικό την τελευταία αγωνιστική".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ