ΠΑΟΚ

Κοροβέσης: "Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο"

Κοροβέσης: "Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Κοροβέσης μίλησε για ευεργετική επίδραση της αλλαγής προπονητή στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το επιβλητικό 3-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Τι δήλωσε με τη σειρά του ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο Νίκος Κοροβέσης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έδειξε και αυτός το καλό αγωνιστικό πρόσωπο του κόντρα στον Παναιτωλικό. Αναλυτικά, όσα δήλωσε μετά το ματς:

"Όσο μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο, στο πρώτο μέρος, πετύχαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήταν δύσκολα τα πράγματα λόγω αγωνιστικού χώρου, όμως προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, σημειώσαμε κι άλλο γκολ. Είχαμε πολύ καλή παρουσία, ελπίζω να έχουμε και συνέχεια. Όταν αλλάζει κάτι στην ομάδα, γίνεται μία αλλαγή προπονητή, τότε επηρεάζει. Πήραμε ψυχολογία, έχουμε περισσότερα κίνητρα, πρέπει να δείξουμε από εδώ και πέρα πράγματα. Αυτό ήταν το κλειδί σήμερα. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και παίζαμε με την πλατη τοίχο. Θα δέσουμε κι άλλο, έχουμε παίκτες θα πάμε καλύτερα και με τον νέο προπονητή".

Τζαβέλλας: "Νίκη με οποιονδήποτε προπονητή"

Παρεμφερείς δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο. Ήμασταν υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε. Ήταν μεγάλη περίοδος με μία νίκη, σε έντεκα παιχνίδια. Με οποιονδήποτε προπονητή ήμασταν υποχρεωμένοι να κερδίσουμε".

Για τον Ίβιτς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί όταν πέρυσι είχε περάσει ένα διάστημα στη Β' ομάδα, σχολίασε: "Με έχει βοηθήσει, δεν θέλω να μιλάω για προπονητες, όμως. Χαίρομαι που αντέδρασε η ομάδα. Όπως με τον Πανθρακικό ο Κάκκο, έτσι και σήμερα ο Δημητριάδης έκανε ντεμπούτο και αυτό μας χαροποιεί. Έχουν μείνει πέντε ματς και πρέπει να πάρουμε το απόλυτο. Δεν είναι εύκολα τα ματς. Με την Καλλονή πρέπει να είμαστε εξίσου σοβαροί".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ