ΠΑΟΚ

Κόουτς με επιθετική φιλοσοφία θέλουν στον ΠΑΟΚ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (MOTION TEAM)
Ιβάν Σαββίδης, Μίχελ MOTIONTEAM

Η λίστα υποψηφίων διαδόχων του Βλάνταν Ίβιτς περιλαμβάνει 50 ονόματα και ο Λούμπος Μίχελ κρατά όσους μπορούν να εγγυηθούν ελκυστικό ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Το ραντεβού της Τρίτης (6/6) ανάμεσα στον Λούμπος Μίχελ και τον Βλάνταν Ίβιτς (θα είναι παρών και ο Ιβάν Σαββίδης αν δεν χρειαστεί να αναχωρήσει για τη Ρωσία) θα είναι το τελευταίο σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του Σέρβου τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο 40χρονος κόουτς είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Τούμπας, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ανατροπή στη διάρκεια της συζήτησης που θα γίνει, ειδικά όταν απέναντι από τον Ίβιτς θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει καλή σχέση μαζί του, όπως είναι ο Σλοβάκος βετεράνος διαιτητής.

Τι θα συμβεί, όμως, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το λογικό σενάριο του διαζυγίου;

Ο Λούμπος Μίχελ έχει ήδη κάνει τις επιλογές του μέσα από μία αρχικά λίστα 50 υποψηφίων και θα θέσει τις προτάσεις του υπόψη του Ιβάν Σαββίδη. Θα εξεταστούν πολλές παράμετροι (προϋπηρεσία, κασέ) και μέσα σ’ αυτές θα είναι η αγωνιστική φιλοσοφία κάθε υποψηφίου. Ο Λούμπος Μίχελ έχει εστιάσει σε όσους έχουν δείξει ικανότητα να στήνουν ομάδες με επιθετικούς προσανατολισμούς, όπως ακριβώς είχε κάνει φέτος στον ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς.

Για τον Σλοβάκο τεχνικός διευθυντή-κι αυτή είναι άποψη και του μεγαλομετόχου της ομάδας-ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από έναν προπονητή που θα συνεχίσει το έργο του Ίβιτς και θα εξελίξει ακόμη περισσότερο τη φετινή ομάδα που έχει ήδη δημιουργήσει έναν βασικό κορμό παικτών.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ανάγκη να γκρεμίσει και να χτίσει από την αρχή όπως έκανε πέρυσι το καλοκαίρι. Και με αυτό το σκεπτικό θα γίνει η τελική επιλογή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ