ΠΑΟΚ

"Κομμένος" και επί Στανόγεβιτς ο Άντονις

"Κομμένος" και επί Στανόγεβιτς ο Άντονις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τέρι Άντονις δεν συμπεριλαμβάνεται μέσα στους δανεικούς που επιστρέφουν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ποιοι ειδοποιήθηκαν να δώσουν το παρών, ποιοι άλλοι θα λείπουν από την "πρώτη" την Πέμπτη (22/6).

Η "πρώτη" του ΠΑΟΚ έχει πργραμματιστεί για την Πέμπτη (22/6) και ήδη είναι γνωστό ποιοι από τους παίκτες που ολοκλήρωσαν τη σεζόν στον Δικέφαλο θα δώσουν το παρών και ποιοι θα έχουν εξτρά άδεια.

Στο απουσιολόγιο του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς βρίσκονται τα ονόματα των διεθνών (Πρίγιοβιτς, Κάτσε, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Ουάρντα, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης) που θα επιστρέψουν στις 27 Ιουνίου από την άδειά τους, ενώ δύο ημέρες παραπάνω ξεκούρασης έχουν πάρει οι Βραζιλιάνοι Μάτος και Ενρίκε (θα προπονούνται από τις 24 του μήνα).

Από τους δανεικούς, υπάρχουν δύο που έχουν ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα (ο Σάμπο παραμένει στην Μπεϊτάρ και ο Γιαννούλης πάει δανεικός στον Ατρόμητο), ο Περέιρα έχει ακόμη υποχρεώσεις με την Κολόν Σάντα Φε και αναμένεται τέλη του μήνα, αρχές Ιουλίου στην Ελλάδα, ενώ φαίνεται πώς δεν υπολογίζεται και ο Τέρι Άντονις.

Η έλευση του Στανόγεβιτς δεν άλλαξε τα δεδομένα για τον Ελληνοαυστραλό που θα συζητήσει με τον Λούμπος Μίχελ το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη, αφού θέλει να ξαναδοκιμάσει την τύχη του μακριά από την Αυστραλία. Από εκεί και πέρα, έχουν ειδοποιηθεί και επιστρέφουν από τους δανεικούς:

-Ο Δημήτρης Κωσνταντινίδης με 20 συμμετοχές στην Ομόνοια.

-Ο Νίκος Μελίσσας με 26 παιχνίδια κάτω από την εστία της Σπάρτης

-Ο Τάσος Δημητριάδης με 14 ματς και 2 γκολ στη σλοβακική Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε.

-Ο Γιώργος Κάκκο με 28 ματς και 5 γκολ στον Πανσερραϊκό.

-Ο Νίκος Κοροβέσης με 7 ματς στα Γιάννινα.

-Και ο Βραζιλιάνος Ζάιρο που μετά τις 29 συμμετοχές και τα 4 γκολ στα Γιάννινα, ο ΠΑΣ θέλει να τον κρατήσει διακαώς, όμως ο Στανόγεβιτς ζήτησε να τεσταριστεί.

Τα δύο νέα πρόσωπα θα είναι ο Δημήτρης Λημνιός (έχει ήδη κάνει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ) και ο Γάλλος Ντοριάν Λεβέκ.

Τέλος, υπάρχει, όπως έχουμε αναφέρει, ένα γκρουπ νεαρών που είτε θα δοθούν εκ νέου δανεικοί, είτε θα λυθούν τα συμβόλαιά τους και δεν θα περάσουν από την πρώτη ομάδα. Αυτοί είναι οι: Πόζογλου, Κιόσε, Κούστα, Τσελεπίδης, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Πατράλης, Παντεκίδης, Τοπαλίδης, Μπατάεφ, Ραγκέλοφ, Τσολακίδης, Βασίλη Παπαδόπουλος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ