ΠΑΟΚ

Κλειστά χαρτιά για Παναθηναϊκό ο Λουτσέσκου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει πως ακόμη δεν έχει καταλήξει απόλυτα στο σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (3/3, 19.00) χωρίς τους Ομάρ Ελ Καντουρί και το Δημήτρη Πέλκα, δύο ποδοσφαιριστές που σε περίπτωση που ήταν υγιείς, θα έθεταν και οι δύο υποψηφιότητα για μια θέση στην ενδεκάδα.

Οι δύο απουσίες αυτές είναι που κάνουν το Ραζβάν Λουτσέσκου να το σκέφτεται ακόμη για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του. Οι περισσότερες δοκιμές που έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις τελευταίες δύο προπονήσεις είχαν να κάνουν με τη μεσοεπιθετική γραμμή του και κυρίως την τριάδα πίσω από τον προωθημένο επιθετικό.

Αυτός που στην πραγματικότητα θα καθορίσει το σχήμα με την ετοιμότητα του δεν είναι ο Λέο Ζαμπά που έχασε τις περισσότερες από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών αλλά ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ολλανδός έδειξε πολύ καταπονημένος μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Σε αυτόν ο Λουτσέσκου σκεφτόταν να τον ξεκουράσει αλλά ο τραυματισμός του Πέλκα τον ανάγκασε να περάσει τον Μπίσεσβαρ από νωρίς στον αγώνα που κρίθηκε τελικά στην παράταση.

Εφόσον ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι στο 100% τότε θα λυθούν τα χέρια του Λουτσέσκου που θα μπορεί να τον χρησιμοποίηση είτε σε θέση επιτελικού είτε στο αριστερό άκρο της επίθεσης του Δικέφαλου, προωθώντας τον Ολιβέιρα.

Για την ώρα, πάντως σιγουριά προκύπτει μόνο για τα μετόπισθεν με Πασχαλάκη και την τετράδα της άμυνας (Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια) να θεωρούνται δεδομένοι. Σίγουρος είναι και ο Μαουρίσιο που δεν αγωνίστηκε την Τετάρτη, ο Λημνιός για δεξί εξτρέμ και λογικά και ο Τσούμπα Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις παίζονται με το Ρουμάνο τεχνικό να έχει δοκιμάσει πολλά σχήματα. Σε ένα από αυτά ο Σάκχοβ ήταν δίπλα στο Μαουρίσιο, ο Ολιβέιρα μπροστά τους και ο Μπίσεσβαρ αριστερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Πηγαίνει ΟΑΚΑ o Ζαμπά
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ