ΠΑΟΚ

Κλεισμένος ο Βέρνμπλουμ, περνά ιατρικές εξετάσεις

CSKA's Pontus Wernbloom, left, challenges for the ball with Benfica's Luisao during the Champions League Group A soccer match between CSKA Moscow and Benfica in Moscow, Russia, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Πόντους Βέρνμπλουμ AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος περνάει από ιατρικές εξετάσεις. Ο Σουηδός χαφ είναι κλεισμένος για τον Δικέφαλο.

Από το βράδυ της Τετάρτης (15/8) βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο 32χρονος Σουηδός μέσος περνάει από ιατρικές εξετάσεις και ακόμη και σήμερα να μην ανακοινωθεί, θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος για τον Δικέφαλο.

Μπορεί η μεταγραφή του να πέρασε από... χίλια κύματα, αλλά η ανακοίνωση είναι θέμα χρόνου. Ο Σουηδός, που έπαιζε από το 2012 στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έρχεται να προσδώσει δυναμική στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γκέτεμποργκ, ακολούθησε η Άλκμααρ, η ΤΣΣΚΑ και τώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Βέρνμπλουμ έχει παίξει 51 φορές στην εθνική Σουηδίας, από την οποία σταμάτησε το 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ

AP Photo/Ivan Sekretarev

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ