ΠΑΟΚ

Κλείνουν οριστικά Κοροβέσης - Χαρίσης

Κλείνουν οριστικά Κοροβέσης - Χαρίσης
Κοροβέσης - Χαρίσης INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες που ξεκίνησαν από τα Γιάννινα Κοροβέσης - Χαρίσης ίσως και σήμερα (11/3) να οριστικοποιήσουν την συμφωνία τους με τον ΠΑΟΚ. Διαψεύδει ο Δικέφαλος.

Πληροφορίες που ξεκίνησαν από τα Γιάννινα αναφέρουν ότι ίσως και σήμερα (11/3) μέχρι το βράδυ Νίκς Κοροβέσης και Χάρης Χαρίσης βρεθούν στην Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσουν την συμφωνία τους με τον ΠΑΟΚ και να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαιο.

Ο Δικέφαλος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα δαπανήσει για τους δύο παίκτες 1 εκ. ευρώ, ενώ από τον ΠΑΟΚ ακόμη δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση αλλά εδώ και καιρό έχει επιβεβαιωθεί ότι στην Τούμπα τους παρακολουθούν στενά.

Ο Κοροβέσης, θυμίζουμε, ότι αγωνίζεται αριστερά στον χώρο του κέντρου και είναι 24 ετών, ενώ ο Χαρίσης παίζει ως μέσος και είναι 20 χρονών.

Διάψευση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ, από τον επίσημο ΠΑΟΚ τονίζεται ότι δεν αναμένεται κάποιος ποδοσφαιριστής κατά την διάρκεια της σημερινής (11/3) μέρας για να υπογράψει συμβόλαιο. Παραδέχονται στην Τούμπα, ωστόσο, ότι για τους Κοροβέση και Χαρίση υπάρχει ενδιαφέρον.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ