ΠΑΟΚ

"Κλείνει" χαφ μέσα στην εβδομάδα ο ΠΑΟΚ, τι ισχύει με Μαρόνε, Καφού

"Κλείνει" χαφ μέσα στην εβδομάδα ο ΠΑΟΚ, τι ισχύει με Μαρόνε, Καφού

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ζητήσει να κλείσουν όσο το δυνατό ταχύτερα οι μεταγραφές στόπερ και αμυντικού μέσου και ο Λούμπος Μίχελ έχει ήδη προχωρημένες επαφές για την απόκτηση χαφ.

Από τη μία η μεσοαμυντική εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ανόρθωση και από την άλλη οι άδειες κερκίδες που έστειλαν το μήνυμα προβληματισμού που υπάρχει σε μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου του Δικεφάλου. Ο Ιβάν Σαββίδης εισέπραξε το feedback και αντέδρασε άμεσα.

Ενέκρινε τις λίστες με υποψήφιους για τις θέσεις του στόπερ και του κεντρικού μέσου που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ενημερωσε για το διαθέσιμο μπάτζετ και ζήτησε από τον Λούμπος Μϊχελ να "τρέξει" τις υποθέσεις για να αποκτηθούν το συντομότερο δυναό οι εκλεκτοί.

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΧΑΦ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει ήδη προχωρήσει τις επαφές, ειδικά στην περίπτωση του μέσου και η εκτίμηση που γίνεται στα γραφεία της Τούμπας είναι ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας μπορεί να υπάρξει οριστική εξέλιξη.

Ήδη ορισμένα ονόματα υποψηφίων έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως του Λούκα Μαρόνε, του 27χρονου Ιταλού της Γιουβέντους για τον οποία δώσαμε πληροφορίες από χθες (23/07) και ο ατζέντης του επιβεβαιώνει ότι ο Δικέφαλος θέλει να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς.

Ο ΚΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ TOP-3

Σε θέση πιο πάνω από αυτή του Μαρόνε βρίσκεται ο Πορτογάλος Καφού (Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέριο Ντίας, όπως είναι το πλήρες όνομά του) της Λοριάν. Ο 24χρονος μέσος συγκαταλέγεται μέσα στις τρεις πρώτες επιλογές για τη θέση του αμυντικού μέσου και ο Μίχελ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ατζέντη του, δεν έχει όμως μιλήσει ακόμη με την ομάδα.

Όπως κάνει, σχεδόν πάντα, ο Σλοβάκος δουλεύει παράλληλα τις περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν και στη συνέχεια επιλέγει που θα εστιάσει για την τελική κίνηση.

Ο ύψους 1.85μ. Καφού, παιδί των Ακαδημιών της Μπενφίκα, έκανε δύο πολύ καλές σεζόν με την Γκιμαράες (αρχικά έπαιξε στην δεύτερη ομάδα) από το 2014 έως το 2016 με 68 συμμετοχές και τρία γκολ συνολικά. Πέρυσι πήγε στη Λοριαν με ποσό μεγαλύτερο των 2,5 εκατ. ευρώ υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο, ωστόσο ο υποβιβασμός της γαλλικής ομάδας δημιούργησε θέμα αποχώρησής του.

Για τον Καφού ο ΠΑΟΚ μελετά και τα δύο ενδεχόμενα, τόσο της αγοράς όσο και του δανεισμού, ωστόσο, όπως σημειώσαμε και πιο πάνω, τα πάντα θα κριθούν και σε συνδυασμό με τις επαφές που γίνονται με τους άλλους ενδιαφερόμενους.

Photo Credits: Lorient Twitter

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ