ΠΑΟΚ

Κλάους, η επιστροφή στον ΠΑΟΚ

Κλάους, η επιστροφή στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολλοί παίκτες του βασικού κορμού του ΠΑΟΚ έμειναν Θεσσαλονίκη και δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στα Τρίκαλα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τα Τρίκαλα ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, όταν και έγινε γνωστή η αποστολή που ταξίδεψε με προορισμό την Θεσσαλονίκη πόλη, εκεί που θα γίνει το παιχνίδι το απόγευμα της Πέμπτης (1/12, 17:15).

Ο ΒλάντανΊβιτς επέλεξε 20 για το συγκεκριμένο ματς, που είναι οι: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Δοδοντσάκης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κοροβέσης, Ματθαίου, Μυστακίδης, Τιάμ, Περέιρα, Αθανασιάδης .

Μάτος, Βαρέλα, Τζάλμα και Κουλούρης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Κάνιας ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ ο Ροντρίγκες προπονήθηκε σε ήπιους ρυθμούς.

Ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο διεθνής τερματοφύλακας επιβεβαίωση την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ πως ο παίκτης έχει μια μυική κάκωση πρώτου βαθμού στους στροφείς του ισχίου.

Ο Γλύκος την Παρασκευή (02.12) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά κι αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις να τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή.

1ος όμιλος

1. Τρίκαλα 3
2. ΠΑΟΚ 3
3. ΑΕΛ 3
4. Πανελευσινιακός 0

*Τρίκαλα και Πανελευσινιακός έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ