ΠΑΟΚ

Κίτσιου: "Πιο ψηλά στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Κίτσιου, μίλησε για το ντέρμπι με τον Ηρακλή και στους στόχους του "Δικεφάλου" μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για θετικό απολογισμό αναφορικά με την Ευρωπαϊκή παρουσία του ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Στέλιος Κίτσιου στις δηλώσεις του στα κανάλια Novasports ενώ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής (26/2) με τον Ηρακλή αλλά και στους στόχους που έχει ο "Δικέφαλος του Βορρά". Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι κόντρα στην Σάλκε:

Νομίζω ότι κλείσαμε κάπως θετικά ο κύκλος μας στην Ευρώπη φέτος. Το πρώτο παιχνίδι δεν πήγε όπως το περιμέναμε. Όσων αφορά το τελευταίο παιχνίδι μαζί με την παρουσία του κόσμου ήταν κάτι πολύ όμορφο. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες μεγάλες βραδιές για την ομάδα. Τα επόμενα χρόνια νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ όχι απλά θα ξαναβρεθεί στους 32 αλλά θα συνεχίσει και πιο ψηλά καθώς αυτό είναι το ζητούμενο.

Για το τι μπορεί να χτίσει ο ΠΑΟΚ πάνω στην εξαιρετική εμφάνιση στην Γερμανία:

Είναι πολύ σημαντικές οι εμπειρίες που αποκτάμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Ειδικά εμείς οι νεαροί, εγώ, ο Πούγγουρας, ο Πέλκας και νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια βοηθάνε όλα τα παιδιά για την συνέχεια. Παίρνουμε παραστάσεις και αντιμετωπίζουμε παίκτες που παίζουν σε πρωταθλήματα ανώτερα από το δικό μας και νομίζω ότι όλα αυτά θα βοηθήσουν πολύ για την συνέχεια.

Για τους στόχους που έχει ο ΠΑΟΚ πλέον στην σεζόν:

Νομίζω ότι ο ξεκάθαρος στόχος είναι το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και η πρωτιά στα Play Offs, καθώς είμαστε αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή:

Αν και ο αντίπαλος βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία, το παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι της πόλης και θέλουμε να πάρουμε την νίκη.

Για το αν το παιχνίδι είναι ντέρμπι:

Σίγουρα είναι καθώς είναι δύο ομάδες από την Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει βρει ρυθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια και νομίζω ότι αν κάνουμε το παιχνίδι μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ