ΠΑΟΚ

Κίτσιου: "Άλλο ματς, όμως έχουμε αυτοπεποίθηση"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Στέλιος Κϊτσιου αναφέρθηκε στην ανεβασμένη ψυχολογία του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και το παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ που έχει πολλές διαφορές σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου

Ο Στέλιος Κίτσιου αναφέρθηκε στη σημασία της κατάκτησης του ΚΛυπέλλου και τον στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA.Αναλυτικά, όσα τόνισε:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου και τον αντίκτυπο στην ομάδα:
"Νομίζω ότι υπάρχει χαρά σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, στους παίκτες, στον προπονητή, στον κόσμο. Η ομάδα διψούσε για έναν τίτλο και καταφέραμε να τον κατακτήσουμε. Από εδώ και πέρα όμως πρέπει να το αφήσουμε πίσω, καθώς έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια για τα Play Offs, στα οποία πάμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση".

Για την σημασία του τίτλου:
"Υπήρχε δίψα γι' αυτό τον τίτλο. Σημαίνει πολλά. Εύχομαι να είναι μόνο η αρχή και να ακολουθήσουν περισσότεροι. Αυτό όμως είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Πλέον το μόνο που μας απασχολεί είναι η πρωτιά στα Play Offs και πρέπει να κοιτάμε αποκλειστικά αυτό. Το Κύπελλο είναι κάτι που θα μείνει, σίγουρα η χαρά είναι τεράστια, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Για τα Playοffs:
"H κλήρωση είναι ίδια με την περσινή απ' ό,τι είδα. Η ομάδα αυτή την στιγμή είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το ηθικό είναι πολύ καλό και υπάρχει αυτοπεποίθηση και νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και την περασμένη σεζόν, να πάρουμε την πρωτιά".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα:
"Πρώτα από όλα είναι το ανεβασμένο ηθικό της ομάδας. Επίσης έχουμε και το πλεονέκτημα των δύο πόντων, οπότε θεωρώ ότι έχουμε καλές πιθανότητες για να κατακτήσουμε τον στόχο μας".

Για την πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ και τις διαφορές με τον τελικό του Κυπέλλου:
"Είναι σίγουρα ένας τελείως διαφορετικός αγώνας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη μέσα στην έδρα μας".

Για το αν ο τελικός επιδράσει στις ομάδες:
"Όπως είπα είναι άλλα παιχνίδια. Αν η ομάδα βγάλει στο γήπεδο αυτά που λέει ο προπονητής και δουλεύουμε στις προπονήσεις, όλα θα πάνε καλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ