ΠΑΟΚ

"Κίνδυνος-θάνατος" ο ΠΑΟΚ στα στημένα

"Κίνδυνος-θάνατος" ο ΠΑΟΚ στα στημένα
Λίνο INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει αριθμούς που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις.

Το γκολ του Βούκιτς στο φινάλε του αγώνα με τον Εργοτέλη ήταν το τελευταίο χρονικά χτύπημα του ΠΑΟΚ από στημένη φάση.

Δεν ήταν, πάντως, η πρώτη φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο, με δεδομένο ότι ο "Δικέφαλος" έχει πετύχει το 60% των τερμάτων του στη Super League από στημένες φάσεις.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό θέμα: "Πολλή κουβέντα γίνεται πλέον για την αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Και πολύ δικαίως γίνεται αυτή η κουβέντα! Η ομάδα είναι «κίνδυνος-θάνατος» με τη μπάλα στημένη στο έδαφος. Κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει το 60% των τερμάτων του στη Super League από στημένες φάσεις. Συγκεκριμένα, τα 12 από τα 20 γκολ προήλθαν στο πρωτάθλημα είτε από φάουλ, είτε από κόρνερ, είτε από πέναλτι…

Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί…Μόλις στην 1η αγωνιστική, μόλις στο πρώτο γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα 2013-14, ο Βίτορ με κεφαλιά από φάουλ του Λούκας, έδειξε τις προθέσεις εκείνου και των συμπαικτών του. Το 2-0 το έκανε με πέναλτι ο Λούκας και το τελικό 3-0 ο Αθανασιάδης από κόρνερ του Λούκας.

Στην 3η αγωνιστική, ένα από τα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε με εύστοχο πέναλτι του Στοχ. Στη Βέροια, ο Βίτορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 0-1, ενώ η ισοφάριση στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ ήρθε από φάουλ του Λίνο και καραμπόλα μεταξύ Βίτορ και Νέτσιντ. Εναντίον του Παναθηναϊκού, ο Στοχ ευστόχησε σε πέναλτι. Και τα δύο γκολ της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης, ήρθαν από το κεφάλι του Βίτορ, το ένα μετά από κόρνερ του Στοχ και το άλλο μετά από φάουλ του Λίνο.

Στην Κομοτηνή ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 0-3 και το τρίτο γκολ ήταν αυτογκόλ μετά από κόρνερ του Λούκας. Και φτάνουμε στο τελευταίο ματς εναντίον του Εργοτέλη. Ο Κατσουράνης με καταπληκτική κεφαλιά μετά από φάουλ του Λίνο άνοιξε το σκορ, μέχρι ο Βούκιτς να στήσει τη μπάλα για απευθείας χτύπημα φάουλ-ποίημα στο 93…

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς είναι εξίσου αποτελεσματική στα στημένα και στην Ευρώπη. Η αρχή έγινε στα ματς με τη Σάλκε όταν στον επαναληπτικό της Τούμπας ο Κατσουράνης σκόραρε από εκτέλεση φάουλ του Στοχ. Ακολούθησε το γκολ του Κλάους με τη Σαχτέρ από κόρνερ του Λούκας κι άλλα δύο γκολ κόντρα στη Μακάμπι. Το πρώτο του Βίτορ από φάουλ του Λίνο και η κεφαλιά του Νίνη από κόρνερ του Στοχ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ