ΠΑΟΚ

Κι ο Πούγγουρας περιμένει τον Μολέντο!

Κι ο Πούγγουρας περιμένει τον Μολέντο!
Πούγγουρας

Η πιθανή άφιξη του Ροντρίγκο Μολέντο στον ΠΑΟΚ θα στείλει δανεικό τον Αχιλλέα Πούγγουρα και ο βασικός ενδιαφερόμενος ήδη υπάρχει.

Στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκεται από τη σεζόν 2014-2015 και ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης εκείνος που του είχε δώσει την ευκαιρία να κάνει πρεμιέρα με την ασπρόμαυρη φανέλα για λίγα λεπτά στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Βέροια.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έχει μπει στην τέταρτη σεζόν του στον ΠΑΟΚ (μεσολάβησε και ένας δανεισμός στην Βέροια στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016), έχει παίξει κόντρα στη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, έχει αγωνιστεί ως στόπερ και δεξιός οπισθοφύλακας (τελευταία φορά στο πρόσφατο ματς με τα Τρίκαλα), ωστόσο μετρά μόλις 13 συμμετοχές με τον "Δικέφαλο".

Κι αυτός είναι σαφώς ένας σοβαρός λόγος να σκέφτεται ότι ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα. Να ψάξει μία ομάδα για να του δώσει σταθερά χρόνο συμμετοχής και με τις εμφανίσεις του να φωνάξει δυνατά "παρών" προς τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, έστω από μεγάλη απόσταση.

Θα μπορούσε ήδη να είχε "γράψει" αρκετές συμμετοχές με την ομάδα της Κέρκυρας από την αρχή της σεζόν αν δεν έπεφτε θύμα της καθυστέρησης στην μεταγραφή του Κάρλος Σαμπράνο. Για όσους θυμούνται χρειάστηκε να πιάσουμε Σεπτέμβριο για να επικυρωθεί ο δανεισμός του Περουβιανού από την Ρούμπιν Καζάν στον ΠΑΟΚ κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην πάει δανεικός στους Φαίακες ο 22χρονος στόπερ.

Η Κέρκυρα, όμως, είναι η ομάδα που έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται πιο ζεστά και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο Πούγγουρας αντιδρά θετικά στο φλερτ. Το ίδιο θα κάνει και ο ΠΑΟΚ, αρκεί να ολοκληρωθεί αρχικά ο δανεισμός του Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό και να έχει ο ΠΑΟΚ συμπληρωμένη την τετράδα των στόπερ (ο Βραζιλιάνος θα πλαισιώσει τους Βαρέλα, Κρέσπο και Μαλεζά). Έτσι, θα δοθεί το "πράσινο φως" για την μετακίνηση του 22χρονου στόπερ.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει δανεικό τον Πούγγουρα-για τον χαρακτήρα του οποίου έχουν να λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ καθώς είναι υπόδειγμα πειθαρχημένου αθλητή-και μένει να φανεί αν μπορεί να υπάρξει σύλλογος που θα μπει σφήνα στο ενδιαφέρον της Κέρκυρας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ