ΠΑΟΚ

"Κεφάλαιο ο Μπίσεσβαρ, δεν θα τον άφηνα να φύγει με τίποτα"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ, Μάτος, Μπίσεσβαρ MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Κούτσης μιλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ και εξέφρασε την εκτίμησή του στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και το ενδεχόμενο να φύγει από τον ΠΑΟΚ και τις προοπτικές που έχει ο Δικέφαλος να κατατήσει τον τίτλο, μίλησε ο Γιώργος Κόυτσης στο "Metropolis 95,5". Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την φιλική ήττα με 4-2 από τον ΝΠΣ Βόλο: "Δεν βρίσκω το όφελος ενός αγώνα με μια ομάδα Γ’ Εθνικής. Ο πιο αδύναμος παίκτης έχει το κίνητρο να αποδείξει και να είναι πιο συγκεντρωμένος. Ο επαγγελματίας αδιαφορεί και εκτιμά ότι δεν του προσφέρει κάτι ο αγώνας. Γι’ αυτό και δεν παίζει όπως θα έπαιζε σε επίσημο. Έτσι έρχεται η ήττα-ξεφτίλα. Θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, οι οποίες θα έχουν αυστηρότητα ώστε να μην ξανασυμβούν".

Για τον Μπίσεσβαρ: "Είναι ο καλύτερος παίκτες στο δημιουργικό κομμάτι. Οτιδήποτε καλό για να συμβεί δημιουργικά πρέπει να περάσει από τα πόδια του Μπίσεσβαρ. Στο χέρι του ΠΑΟΚ είναι να τον πείσει να βρει τον καλό του εαυτό για να βοηθήσει. Είναι παίκτης – κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπήρχε περίπτωση εγώ να αφήσω τέτοιον παίκτη να φύγει. Όσοι διαφωνούν ή έχουν αντίθετη άποψη θα μπορούσαν να ανατρέξουν στα παιχνίδια που κέρδισε ο ΠΑΟΚ και να δουν την προσφορά του. Ό,τι καλό συνέβαινε περνούσε από τα πόδια του Μπίσεσβαρ. Να θυμηθούμε τον τελικό ή τον ημιτελικό;"

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: "Ήρθαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο με περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλη φορά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ