"Καυστικά" σχόλια ΠΑΟΚ για την εξέταση Βαλσαμή και τις κάμερες

"Καυστικά" σχόλια ΠΑΟΚ για την εξέταση Βαλσαμή και τις κάμερες

Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ να εξετάσει τον παρατηρητή του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Θεμιστοκλή Βαλσαμή παρουσία μόνο του Αργύρη Λίβα, καθώς και το γεγονός ότι ζητήθηκε το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες του "Καραϊσκάκη", προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ.

Ο τρόπος που κινείται η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην υπόθεση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ, έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Από τα γραφεία της Τούμπας, υπογραμμίζουν έντονα δύο σημεία.

Το πρώτο ότι η επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να εξετάσει μόνο του τον Θεμιστοκλή Βαλσαμή (καθώς είχε κάνει και ο ίδιος έφεση). "Δεν ενημέρωσε τους υπόλοιπους αλλά ο... Αργύρης Λίβας ήταν εκεί χθες. Και ως δια μαγείας κυκλοφόρησε και η κατάθεσή", τονίζουν χαρακτηριστικά.

Το δεύτερο σημείο αφορά το πολυσυζητημένο θέμα του οπτικοακουστικού υλικού από τον πρώτο ημιτελικό Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υπογραμμίζουν: "Τελικά κάμερα υπάρχει και σήμερα ζητήθηκε το υλικό της από την αθλητική βία. Αφού ο Ολυμπιακός τόσο καιρό για ματς που χτυπήθηκαν οι "άνθρωποι του μόχθου" έλεγε, δυο μέρες μετά, ότι δεν υπήρχε το υλικό στις κάμερες της "Καραϊσκάκης ΑΕ"... Τελικά το συμβούλιο ζήτησε επειγόντως το υλικό".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΣΤΟ, ΤΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο γιος του Βρακά παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ"

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ

Απόφαση για την έφεση πριν την επικύρωση της βαθμολογίας!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24