ΠΑΟΚ

Καχούντα στο Sport24.gr: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την έκπληξη με την Μπενφίκα"

Καχούντα στο Sport24.gr: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την έκπληξη με την Μπενφίκα"
MOTIONTEAM

Ο ατζέντης του Αμπέλ Φερέιρα, Ούγκο Καχούντα, μιλά στο Sport24.gr για τη μάχη του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (15/9, 21:00) στην Τούμπα την Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

O Αμπέλ Φερέιρα έχρισε ως φαβορί τους αετούς, οι οποίοι έχουν ξοδέψει ήδη για προσθήκες την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο 80.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη επένδυση όχι μόνο στην ιστορία της ομάδας, αλλα και στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Ο Νταρουίν Νούνιες ο οποίος αποκτήθηκε από την Αλμερία κόστισε 25.000.000 ευρώ και είναι η πιο δαπανηρή προσθήκη στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας της Ιβηρικής.

Ο Αμπέλ Φερέιρα τίθεται αντιμέτωπος με τους συμπατριώτες του και το Sport24.gr συνομίλησε με τον ατζέντη του Πορτογάλου προπονητή του Δικεφάλου, Ούγκο Καχούντα, ο οποίος άλλωστε γνωρίζει καλά τους αετούς.

- Μπενφίκα ή ΠΑΟΚ; Ποιος είναι το φαβορί για πρόκριση στα playoffs του Champions League;

"Φαβορί; Δεν υπάρχει αυτή η ερώτηση για μένα γιατί η Μπενφίκα έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ξόδεψε σχεδόν 100.000.000 ευρώ για μεταγραφές μέχρι τώρα και δεν είναι απλά το φαβορί. Έχει την υποχρέωση να περάσει τον ΠΑΟΚ. Είναι η ομάδα που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα σε μεταγραφές στην Ευρώπη μέχρι τώρα! Γι' αυτό και λέω ότι αισθάνεται υποχρεωμένη όχι μόνο να περάσει τον ΠΑΟΚ, αλλά και να ανταγωνιστεί ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Γιουβέντους και η Ρεάλ ακόμη και για την κατάκτηση του Champions League. Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ θα είναι η μεγαλύτερη αποτυχία του συλλόγου τα τελευταία 50 χρόνια".

- Μπορεί όμως ο ΠΑΟΚ να κάνει την έκπληξη;

"Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την έκπληξη, για μένα είναι ξεκάθαρο αυτό. Δεν έχει τα ίδια όπλα με την Μπενφίκα, αλλά έχει μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, παίκτες με μεγάλο κίνητρο που παίζουν για την ομάδα και που έχουν τη φιλοδοξία να φτάσουν πολύ μακριά. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να μπει στους ομίλους, αλλά είναι σε μια διαδικασία μεγάλης μετάβασης. Με έναν νέο τεχνικό διευθυντή και με έναν προπονητή πολύ οργανωμένο και φιλόδοξο που δίνει χώρο σε νεαρούς παίκτες και υλοποιεί το μεγάλο στοίχημα για την ανανέωση της ομάδας".

- Ο αμυντικός της ομάδας, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, στάθηκε στη χημεία της ομάδας. Μπορεί να αποδώσει το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ;

"Είναι καλό οι παίκτες να είναι ενωμένοι και να εμπιστεύονται τον προπονητή. Το ίδιο συμβαίνει και με τον προπονητή. Εμπιστεύεται τους παίκτες που έχει και πιστεύει ότι η ανανέωση της ομάδας, θα φέρει μεγάλες χαρές στους οπαδούς αλλά και σημαντικά έσοδα. Όλες οι ομάδες χρειάζονται παίκτες με την εμπειρία του Κρέσπο για να βοηθήσουν τους πιο νέους και το θάρρος του Αμπέλ να εμπιστευτεί 18χρονους και 20χρονους. Αυτό το μείγμα θα φέρει μεγάλα οικονομικά οφέλη για το κλαμπ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ