ΠΑΟΚ

Κάτι τρέχει (πάλι) με τον Πάμπλο Γκαρσία

Κάτι τρέχει (πάλι) με τον Πάμπλο Γκαρσία
INTIME SPORTS

Ο Γκαρσία έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ίδια ώρα που αιωρούνται φήμες ότι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Την περασμένη Τρίτη ο Γιώργος Δώνης είχε αποκαλύψει τη "συμφωνία" που έχει κάνει με τον Πάμπλο Γκαρσία, όταν δεν τον υπολογίζει για την αρχική ενδεκάδα να τον αφήνει εκτός αποστολής.

Αυτό συνέβη εν όψει Παναθηναϊκού, καθώς ο Ουρουγουανός έμεινε εκτός αποστολής, με βάση την παραπάνω λογική.

Δεν προπονήθηκε, μάλιστα, με την άδεια του προπονητή όπως αναφέρει η ΠΑΕ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Ρ/Σ/ "Αθλητικό Metropolis" πριν την έναρξη του προγράμματος μάζεψε τους συμπαίκτες του και τους ανακοίνωσε πώς " ο ΠΑΟΚ τον τελειώνει, αφού δεν γίνεται τίποτα απ' όλα, όσα του είχαν υποσχεθεί στη συνάντηση που είχε την εβδομάδα μετά το ντέρμπι με τον Άρη.

Η ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες, ενώ γίνεται προσπάθεια αυτή την ώρα να διασταυρωθούν οι πληροφορίες.
Μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012-2013, με ανακοίνωσή της επισημαίνει τα εξής:

1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και μηχανημάτων laser.

2. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

3. Ειδικότερα, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο και θέλουν να το πράξουν την ημέρα του αγώνα, παρακαλούνται να προσέλθουν όσον το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας.

4. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.

5. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.

6. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους. Φίλαθλοι, προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ.

ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Σε λειτουργία οι κάμερεςΕπίσης, στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας θα λειτουργήσουν οι κάμερες ασφαλείας. Ως εκ τούτου θα παρακαλούσαμε τους θεατές του αγώνα να διατηρήσουν τη συμπεριφορά τους εντός ορίων, επειδυκνείοντας το ύφος και το ήθος που επιτρέπουν στον ΠΑΟΚ να υπερηφανεύεται για τον κόσμο του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ