ΠΑΟΚ

Κατέκτησε το "Lennart Johansson" η Κ13 του ΠΑΟΚ

Κατέκτησε το "Lennart Johansson" η Κ13 του ΠΑΟΚ

Οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ επιβλήθηκαν με 4-2 της Γκρόνιγκεν στον τελικό του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στη Σουηδια και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου.(VIDEO)

Με το τρόπαιο του σημαντικού διεθνούς τουρνουά "Lennart Johansson" επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη η Κ13 του ΠΑΟΚ. Οι πιτσιρικάδες του Δικεφάλου κέρδισαν με 4-2 της Γκρόνιγκεν στον τελικό και πήραν την πρώτη θέση.

Τρία γκολ σημείωσε ο Κούτσιας (αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 12 τέρματα) κι ένα ο Τσίκου. Πλέον η ομάδα αυτή μετρά 54 διεθνείς νίκες και μία ήττα από την περασμένη σεζόν.

Η πορεία μέχρι την κούπα

Στο Lennart Johansson της Σουηδίας, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο, τα πιτσιρίκια του Δικεφάλου, αφού κέρδισαν 3-1 την ΑΙΚ (2 γκολ ο Κούτσιας, 1 ο Πατήρας) και 4-1 την Στάμπαεκ (4 γκολ ο Κούτσιας) την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, συνέχισαν την επομένη με ένα εντυπωσιακό 7-0 επί της Σκόντο (3 γκολ ο Κούτσιας και από 1 οι Τσίκος, Τζιωρτζής, Συμεωνίδης, Κουλούρης) και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο κερδίζοντας 2-1 την Αρσεναλ (1 γκολ ο Κεδίκογλου, 1 ο Λαζαριώτης).

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Ζαφειριάδης Βασίλειος, Κεδίκογλου Αλέξανδρος, Κουλούρης Γεώργιος, Κούτσιας Γεώργιος, Κουτσίδης Ισίδωρος, Λαζαριώτης Γεώργιος, Μοναστηρλής Δημήτριος, Μπότης Νικόλαος, Παναγίδης Μιχαήλ, Πατήρας Μιχαήλ, Ρούμιαντσεβ Βίκτορ, Σινανάι Μάριος, Σμυρλής Λάμπρος, Συμεωνίδης Αναστάσιος, Τασιούρας Ελευθέριος, Τζιωρτζής Μάριος, Τσίκος Ζήσης, Χρυσοβέργης Μάριος. Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής Σάββας Κωνσταντινίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Σκιαθίτης, ο προπονητής της Κ20 Απόστολος Παπαβασιλείου και ο γιατρός Γιώργος Χατζηαθανασίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ