ΠΑΟΚ

Κάταγμα ο Κόστα, τρεις μήνες εκτός

Κάταγμα ο Κόστα, τρεις μήνες εκτός
Ρικάρντο Κόστα INTIME SPORTS

Δυσάρεστη εξέλιξη με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο ο Ρικάρντο Κόστα. Θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γάμπα ο Εγιάλ Γκολάσα, στα πιτς για 8-10 μέρες.

Ασχημα νέα για τον Ρικάρντο Κόστα ο οποίος την Πέμπτη ακολούθησε θεραπεία λόγω προβλήματος στον αστράγαλο. Ο Πορτογάλος διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα έσω σφυρού και (πιθανότατα το Σάββατο) θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλλη.

Εκτιμάται πως θα μπορέσει να υπολογίζεται ξανά έπειτα από τρεις μήνες. Από εκεί και πέρα ο Εγιάλ Γκολάσα υποβλήθηκε σε μαγνητική και διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γάμπα. Θα μείνει εκτός για τις επόμενες 8-10 μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Kατά τα άλλα σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, o Βίτορ ακολουθεί έντονο ατομικό πρόγραμμα επανένταξης και ο Μαλεζάς προληπτικά ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Λέοβατς και Κάτσε ανεβάζουν σταδιακά ρυθμό ενώ το πρόγραμμα της Παρασκευής ξεκίνησε με ασκήσεις τεχνικής, συνεχίστηκε με παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και ολοκληρώθηκε με δίτερμα τριών εναντίον τριών.

Βασικός σε όλα τα ματς

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο έμπειρος Πορτογάλος αμυντικός έχει αγωνιστεί στους 19 από τους συνολικά 21 αγώνες που έχει δώσει φέτος ο "δικέφαλος", έχοντας σκοράρει μάλιστα στην Δανία με την Μπρόντμπι (1-1 το τελικό σκορ).

Από αυτά τα 19 παιχνίδια σε όλα ήταν βασικός και αναντικατάστατος, γεγονός που δείχνει πόσο χρήσιμο μονάδα αποτελεί για τον Ιγκόρ Τούντορ.

" Πρόσκληση σε Τακτική Συνέλευση"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 07/12/2015 (στις 13.00) στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα θέμα ημερήσιας διάταξης

1. Ανάγνωση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή επί των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας για την εταιρική χρήση από 01.07.2014 έως 30.06.2015.

2. Έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας και του Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων για την εταιρική χρήση από 01.07.2014 έως 30.06.2015.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 01.07.2014 έως 30.06.2015

4. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρίας για την εταιρική χρήση από 01.07.2015 έως 30.06.2016 και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Έγκριση αμοιβής Ορκωτού Ελεγκτή για την κλειομένη χρήση (01.07.2014 – 30.06.2015)

6. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 10 Κ.Ν. 2190/20.

7. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.

8. Έγκριση απόφασης ΔΣ για αναπλήρωση παραιτηθέντος συμβούλου

9. Έγκριση αμοιβής μελών Διοικητικού Συμβουλίου

10. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως τροποποιήθηκε και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους (ή τους προσωρινούς τους τίτλους) πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ