ΠΑΟΚ

Καταδίκη για 11 οπαδούς του ΠΑΟΚ

Καταδίκη για 11 οπαδούς του ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Το τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινές φυλάκισης από 9 έως 20 μήνες με τριετή αναστολή σε 11 από τους 13 οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τον Μάρτιο του 2016.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης από 9 έως 20 μήνες (ανάλογα με την πρίπτωση) με τριετή αναστολή σε 11 από τους 13 κατηγορούμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που δεν είχε ολκληρωθεί ποτέ τον Μάρτιο του 2016 στην Τούμπα.

Οι κατηγορίες που βάρυναν στην ενοχή ήταν παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας, αντίσταση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, πράξεις βίας σε απόπειρα ή τετελεσμένες, πριν, στη διάρκεια και μετά τη λήξη του επεισοδιακού αγώνα.

Σε τρεις από τους καταδικασθέντες η ποινή μετετράπη σε εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, επειδή δεν είχαν καθαρό ποινικό μητρώο.

Δύο κατηγορούμενοι αθωώθηκαν, καθώς δεν αποδείχθηκε η ενοχή τους, ενώ οι υποθέσεις δύο ανηλίκων είχαν παραπεμφθεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ