ΠΑΟΚ

Κάρολ Σβιντέρσκι: Πυροβολεί με κάθε τρόπο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο εντυπωσιακός απολογισμός του Κάρολ Σβιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το προσωπικό ρεκόρ του επιθετικού του Δικεφάλου. Ποιοι παίκτες "τροφοδοτούν" τον Πολωνό στράικερ.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι ζει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Ο Πολωνός πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στον αγώνα με τη Λαμία (3-0) σκοράροντας με το τακουνάκι ενώ βρισκόταν με την πλάτη γυρισμένη προς την εστία του Βελλίδη. Παρόμοιο γκολ χωρίς να βλέπει εστία πέτυχε και στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής σε βάρος του Πανιώνιου.

Ο νεαρός επιθετικός για πρώτη φορά στην καριέρα του σκοράρει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος ( ΑΕΚ 2, Αστέρα, Λαμία) και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 6 γκολ στις 7 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Σφιντέρσκι έφτασε στα 13 γκολ με τη φανέλα του Δικέφαλου σκοράροντας με κάθε τρόπο εκτός από στατικές φάσεις.

Δεν εκτελεί ούτε πέναλτι, ούτε απευθείας φάουλ, αλλά σκοράρει και με τα δύο πόδια και με το κεφάλι και το πιο σημαντικό τα γκολ που πετυχαίνει είναι με μια και μοναδική επαφή με την μπάλα. Από τα 13 γκολ που έχει βάλει μόνο σε αυτό που πέτυχε στην Τρίπολη και άνοιξε το σκορ κατά του Αστέρα χρειάστηκε δύο επαφές με την μπάλα για να τη στείλει στα αντίπαλα δίχτυα. Σε όλα τα υπόλοιπα μια επαφή ήταν αρκετή…

Ο Σβιντέρσκι είναι σχεδόν πάντα εκεί που πρέπει, με καλές τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να σκοράρει με τη μία.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ

ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ: 7

ΜΕ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ: 3

ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ: 2

Ο Πολωνός είναι ιδανικός στα τελειώματα των φάσεων και εκμεταλλεύεται με ευκολία τις πάσες των συμπαικτών του. Μάλιστα μέχρι τώρα έχει σκοράρει 5 φορές από πάσες αμυντικών του ΠΑΟΚ και άλλες τόσες από πάσες που βγαίνουν από συμπαίκτες του που αγωνίζονται στα άκρα.

Ποιοι είναι αυτοί που τον "ταΐζουν":

ΠΑΙΚΤΗΣ/ΑΣΙΣΤ

Μάτος/2

Μπίσεσβαρ/2

Λημνιός/2

Κρέσπο/1

Ζαμπά/1

Γιαννούλης/1

Ροντρίγκο/1

Ίνγκασον/1

Στοχ/1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Ιβάν Σαββίδης
Έλληνες φορ: Έξω πάμε καλά
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ