ΠΑΟΚ

"Καρφιά" Μπερμπάτοφ για Τούντορ

"Καρφιά" Μπερμπάτοφ για Τούντορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην "ανάκριση" του ESPNFC, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε στον ΠΑΟΚ αλλά και όσα πέρασε με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "espnfc.com" ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έκανε αναδρομή της καριέρας του, φτάνοντας μέχρι το τελευταίο κεφάλαιο αυτής, επι ευρωπαϊκού εδάφους, που ήταν ο ΠΑΟΚ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός άφησε αιχμές κατά του Ιγκόρ Τούντορ για το διάστημα που βρέθηκε στη Τούμπα. Χαρακτηριστικά, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ανέφερε:

"Εγώ ήθελα να επιστρέψω στην Αγγλία, αλλά ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, που είναι απόλυτα παθιασμένος για το κλαμπ κάλεσε πολλές φορές τον ατζέντη μου. Η Θεσσαλονίκη είναι περίπου 2,5 ώρες από τη Σόφια με το αμάξι και είναι μία πόλη δίπλα στην θάλασσα.

Ο προπονητής όμως που είχα εκεί, δεν ήξερε πως να με χειριστεί τόσο στην προπόνηση, όσο και στους αγώνες. Είχαμε γενικά κάποια προβλήματα. Στο τέλος, ο προπονητής απολύθηκε, αλλά ήταν πλέον αργά για μένα. Ο κόσμος εκεί είναι παθιασμένος και... τρελός. Έχω κάποιες χαρούμενες αναμνήσεις από εκεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ