ΠΑΟΚ

"Καρφιά" Ίβιτς για τη διαιτησία

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού. Τι ανέφερε ενόψει του επερχόμενου ημιτελικού Κυπέλλου

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία. Παράλληλα, σχολίασε και την αυτοπεποίθηση της ομάδας του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη σημασία της νίκης: "Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Κερδίσαμε ένα ντέρμπι. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η νίκη είναι καλή για την ψυχολογία και για τη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας"

Για τη δήλωση Ουζουνίδη σχετικά με τον εγωισμό που θα βγάλει ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη: "Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας. Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου".

Για το βάθος πάγκου: "Εχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να παίξουν και να δώσουν αυτό που περιμένω. Σήμερα είχαμε πολλούς διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν το κάνουμε συχνά αλλά όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια, σίγουρα μετράει ο πάγκος και οι παίκτες που είναι σε ετοιμότητα και μπορούν να δώσουν αυτό που περιμένω από τους ίδιους".

Για την αυτοπεποίθηση που βγάζει ξανά η ομάδα του: "Δεν θα πω ότι δεν είχαμε αυτοπεποίθηση στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είχαμε απλά δημιουργία φάσεων όπως πριν από ένα χρονικό διάστημα. Όπως σας έξω ξαναπεί δεν είναι εύκολο να βγάζεις 12 φάσεις σε κάθε ματς. Πρέπει και με 3 φάσεις να βάζεις γκολ και να παίρνεις το παιχνίδι. Το ζητάω από τους παίκτες μου και σε κάθε φάση να κυνηγάνε το σκορ. Προσπαθούμε να το κάνουμε από την αρχή. Στο παρελθόν δεν είχαμε τόσο μεγάλη ευκαιρία να το εκμεταλλευτούμε. Έχουμε τα περισσότερα δοκάρια και τις περισσότερες τελικές προσπάθειες. Άρα μπαίνουμε περισσότερο στην περιοχή".

Για τις νίκες του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι και με τους τρεις της Αθήνας στην Τούμπα (είχε να συμβεί από τη σεζόν 1983-84): "Σημαίνει ότι είναι καλό. Βέβαια χάσαμε τα εκτός έδρας ματς. Χάσαμε και από τις τρεις ομάδες στην Αθήνα που παίξαμε και τα τρία ματς με τρεις Αθηναίους διαιτητές".

Και συνέχισε για τη διαιτησία λέγοντας: "Είδαμε να βγαίνει στο πρώτο λεπτό κίτρινη κάρτα για τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανένα παίκτη σε ντέρμπι. Κάποια πράγματα είναι φανερά. Ελπίζω την Τετάρτη να κερδίσει αυτός που θα είναι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ