ΠΑΟΚ

Καντουρί: "Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ελ Καντουρί μίλησε για τη δίψα που υπάρχει σε όλους στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε ότι δε συμφωνεί με όσους θεωρούν ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει μετά την νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του ΠΑΟΚ:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη σημασία της νίκης: "Μαθηματικά είναι μόνο τρεις πόντοι, όπως όλα τα παιχνίδια, αλλά ψυχολογικά ξέρουμε ότι ήταν ένα πραγματικά πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως το να κερδίζεις αυτόν τον αντίπαλο και το ότι τους αφήσαμε εννιά βαθμούς πίσω μας αλλά και για να δείξουμε σε όλους ότι αυτή τη σεζόν ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε γι’ αυτό μέχρι τα τελευταία παιχνίδια".

Για την κούρσα του πρωταθλήματος: "Σίγουρα τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς απομένουν δέκα παιχνίδια. Όπως βλέπετε φέτος παίρνουμε σοβαρά όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και κάνουμε ένα σχεδόν τέλειο πρωτάθλημα με δεκαοκτώ νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες. Για τη συγκέντρωση και τη θέληση που έχουμε στο να κερδίσουμε τα παιχνίδια δεν υπάρχει κάτι να πω. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτά τα δέκα παιχνίδια, χωρίς να ακούμε τον κόσμο που λέει ότι όλα έχουν τελειώσει γιατί δεν ισχύει. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να δουλέψουμε ως το τέλος. Είναι κάτι που θέλουμε όλοι, το θέλει ο κόσμος μας, η ομάδα το θέλει, όλοι στην πόλη το θέλουν αυτό το πρωτάθλημα και τώρα με αυτή τη διαφορά των εννέα βαθμών δε μπορούμε να χάσουμε άλλους πόντους".

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και τις διαφορές σε σχέση με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής: "Γνωρίζουμε πως όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι δύσκολα και ιδιαίτερα τα εκτός έδρας. Μάλιστα τώρα όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ καθώς για την ώρα δε μας έχει κερδίσει κανείς στο πρωτάθλημα. Οπότε νομίζω ότι πλέον τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για μας επειδή όλες οι ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να μας κερδίσουν. Θυμάμαι ακόμα το περσινό παιχνίδι, ήταν το πρώτο μου με τον ΠΑΟΚ εκεί και είχαμε έρθει ισόπαλοι 0-0. Οπότε όπως είπα, κανένα παιχνίδι στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο και θα συγκεντρωθούμε και γι’ αυτό το ματς όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα δώσουμε τα πάντα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".

Για το πως περιμένει να παίξει ο επικείμενος αντίπαλος: "Νομίζω ότι θα μας περιμένουν, τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Δε θα μας πιέσουν ψηλά, θα μείνουν πίσω στην άμυνά τους, οπότε εμείς θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε αλλά να διατηρήσουμε την ισορροπία μας για να μη δεχόμαστε εύκολες αντεπιθέσεις. Να είμαστε ήρεμοι καθώς το παιχνίδι διαρκεί ενενήντα λεπτά και κάποια παιχνίδια κερδίζονται στα τελευταία λεπτά. Το σημαντικό είναι να νικήσουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση και ξέρουμε ότι αν παίξουμε συγκεντρωμένα και με τη θέληση που έχουμε επιδείξει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ