ΠΑΟΚ

Καντουρί: "Ο Άγιαξ δεν είναι ανίκητη ομάδα, θα είμαστε καλύτεροι"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκαναν δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ (2-2) και έδωσαν το σύνθημα για τη ρεβάνς.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην Τούμπα ( 2-2) και τόνισε πως ο Αίαντας δεν είναι ανίκητη ομάδα και πως στη ρεβάνς ο Δικέφαλος θα είναι καλύτερος σε σχέση με το αποψινό (6/8) παιχνίδι.

"Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κρατήσαν τη μπάλα και έβαλαν δύο τυχερά γκολ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι στο Άμστερνταμ αλλά πάμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Υπάρχουν πιθανότητες για να προκριθούμε. Θα έχουμε καλύτερη φυσική κατάσταση. Ο Άγιαξ δεν είναι μια ανίκητη ομάδα είναι μπορούμε να την παίξουμε στα ίσα.

Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε. Θα είμαστε καλύτεροι, θα παλέψουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ ξεχωριστό στο Άμστερνταμ. Παιξαμε με την ομάδα που πέρυσι ήταν στα ημιτελικά του Champions League. Ο Άγιαξ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά και εμείς δείξαμε ότι είμαστε στο γκρουπ των ομάδων που αξίζουν να είναι στο Champions League", ανέφερε αρχικά ο Καντουρί.

Για τη θέση του, τόνισε: "Αισθάνομαι ότι αυτή η θέση είναι η καλύτερη για μένα. Έτρεξα πολύ, αλλά κάποιες φορες πρέπει να θυσιαστείς".

Τέλος, του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο: "Δεν έχω να στείλω κάποιο μήνυμα στους οπαδούς μας. Τους περιμένω στο Άμστερνταμ, γιατί ξέρω ότι όταν δίνουν εισιτήρια οι ομάδες, οι οπαδοί μας είναι πάντα εκεί".

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: "ΈΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ανέφερε με τη σειρά του: "Είχαμε ευκαιρίες. Μπορεί να είχαν κατοχή, αλλά είχαμε φάσεις. Στην έδρα τους θα παίξουν πιο ανοιχτά και επιθετικά και θα βρούμε χώρους. Εχουμε ελπίδες. Χάσαμε ευκαιρίες πιστεύω ότι θα πάμε στην Ολλανδία και θα πετύχουμε τον στόχο μας είμαστε πιο έμπειροι και πιο οργανωμένοι".

Για το γκολ του Χούντελαρ, σχολίασε: "Ναι, πονάει ο τρόπος που το δεχθήκαμε. Ημασταν άτυχοι στο δεύτερο γκολ το έχω δει μόνο δύο φορές στην καριέρα μου και αυτή είναι η δεύτερη. Εμείς παλεύουμε πάντα και δεν τα παρατάμε ποτέ. Στην Ολλανδία ας πετύχουμε εμείς 2 τέτοια γκολ".

Για το τι έφταιξε και ήρθε η ισοπαλία, σχολίασε: "Λίγο η έλλειψη δυνάμεων λίγο ότι έπεσε η απόδοσή μας. Πιστεύω ότι θα πάμε στο Άμστερνταμ και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ