ΠΑΟΚ

Κάνιας: "Περιμένω τον ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Κάνιας υποστήριξε ότι περιμένει πρώτα ενδεχόμενη πρόταση ανανέωσης από τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα εξετάσει τις επιλογές του.

Μετά το νικηφόρο τελικό του ΟΑΚΑ ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας, ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά στο συμβόλαιο του. "Αν με θέλει ο ΠΑΟΚ θα μείνω", είπε και φαίνεται πως ακόμη εμμένει στην άποψη του αυτή.

Σε δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο 31χρονος Ίβηρας μέσος τόνισε και πάλι πως περιμένει να μάθει τις προθέσεις του Δικέφαλου πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του.

"Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω, περιμένω τον ΠΑΟΚ να δω αν έχει διάθεση να με ανανεώσει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξω στην Ελλάδα ή στην Ισπανία, ψάχνω κάτι που θα μου δώσει κίνητρο. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κάνω διακοπές και να χαλαρώσω", δήλωσε ο Κάνιας που χαρακτήρισε ως απολαυστικά τα τρία χρόνια που πέρασε στη Θεσσαλονίκη.

"Καταφέραμε πολλά στον ΠΑΟΚ, σε τρία χρόνια πήρα τέσσερις τίτλους, φτιάξαμε μια απίστευτη ομάδα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε να φτάσουμε τρεις φορές στον τελικό και να κερδίσουμε την ΑΕΚ ισάριθμες φορές.

Εκεί δείξαμε την αξία μας, χρειάζεται και τύχη αλλά εμείς ήμασταν πολύ δεμένοι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για ό,τι έχω πετύχει στον ΠΑΟΚ στα τρία χρόνια. Αποδείξαμε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα κατακτώντας αήττητοι το πρωτάθλημα, πέρασα τρία απολαυστικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ