ΠΑΟΚ

Κάνιας: "Ο πρόεδρός μας ποτέ δεν απείλησε κανέναν"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Κάνιας, με ανάρτηση στο Instagram, υποστήριξε πως τα ελληνικά ΜΜΕ διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις του, τόνισε πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν απείλησε κανέναν, ενώ χαρακτήρισε "άρρωστο" το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη (13/03) σε ισπανικό ΜΜΕ, ο Χοσέ Κάνιας πήρε θέση μέσω Instagram. Ο μέσος του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως τα ελληνικά ΜΜΕ διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις του, τόνισε πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν απείλησε κανέναν, ενώ χαρακτήρισε "άρρωστο" το ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος που τα ελληνικά ΜΜΕ προσπάθησαν να "μεταφράσουν" και να χρησιμοποιήσουν λέξεις που δεν είπα ποτέ για να επιτύχουν τους στόχους τους. Σταματήστε την προπαγάνδα και πείτε την αλήθεια.

Ο πρόεδρός μας ποτέ δεν απείλησε κανέναν, ειδικά τους παίκτες. Επιλέξαμε να μείνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουμε, παρά το γεγονός πως ο διαιτητής μας ακύρωσε ένα καθαρό γκολ. Επειδή το ποδόσφαιρο παίζετε στο γήπεδο. Ο αντίπαλος επέλεξε να μείνει μέσα.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άρρωστο. Μην το σκοτώσετε. Φτιάξτε το.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ", αναφέρει το μήνυμά του.

Θυμίζουμε πως ο 30χρονος χαφ, μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει στην Cadena Ser για τα επεισόδια στην Τούμπα πως " οι δύο πάγκοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κι όταν είδαμε τον πρόεδρο να κατεβαίνει, να μας λέει να μπούμε στα αποδυτήρια και να μην παίξουμε άλλο, μείναμε σε κατάσταση σοκ.

Έπειτα, όταν εμφανίστηκε στις εικόνες να φέρει ένα όπλο, μας επηρέασε απόλυτα γιατί δεν το περιμέναμε αυτό. Ακόμη, υπάρχουν παίκτες της ομάδας μας που του είπαν να φύγει γιατί θα ήταν επιβλαβές για την ομάδα μας".

Δείτε την ανάρτηση:

Κάνιας: "Ο πρόεδρός μας ποτέ δεν απείλησε κανέναν"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ