ΠΑΟΚ

Κάνιας: "Μας λείπει ένα πρωτάθλημα"

Κάνιας: "Μας λείπει ένα πρωτάθλημα"
EUROKINISSI

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας δήλωσε ευτυχισμένος για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του ενώ για τη μάχη του Ολυμπιακού με την Μπέτις έχρισε φαβορί τους Σεβιγιάνους.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας μίλησε στο "RADIO MARCA" για την Ρεάλ Μπέτις, αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, αλλά και τη δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός μέσος του Δικέφαλου:

Για τον αγώνα της Μπέτις με τον Ολυμπιακό: "Είναι περίπλοκο το γήπεδο του Ολυμπιακού αλλά η Μπέτις αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μπορεί να πληγώσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του. Θα έλεγα ότι η Μπέτις είναι το φαβορί με 60-40 πιθανότητες για τη νίκη. Οι παίκτες της Μπέτις είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς του Ολυμπιακού, αλλά στην έδρα του γίνεται πολύ δυνατός. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για την Μπέτις. Ο Ολυμπιακός όταν δεν έχει την κατοχή υποφέρει".

Για τους ερυθρόλευκους: "O Ολυμπιακός είναι από τις δυνατές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν έχει στο ρόστερ του τα ονόματα του παρελθόντος, αλλά είναι επικίνδυνοι και μπορούν να πληγώσουν την Μπέτις".

Για το επίπεδο της Μπέτις: "Πριν πέντε χρόνια δεν το πίστευα ότι θα παίζουν τέτοιοι παίκτες στην Μπέτις. Υπήρχε πίστη στο πλάνο και γίνεται εξαιρετική δουλειά από όλους. Μου αρέσει αυτό το πρότζεκτ που δημιούργησαν οι άνθρωποι της Μπέτις".

Για το αν θα ήθελε να παίξει με τον ΠΑΟΚ αντίπαλος της Μπέτις στο Βιγιαμαρίν: "Θα ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να επιστρέψω εκεί που ξεκίνησα. Θα ήταν ένα ωραίο και ιδιαίτερο ματς για εμένα".

Για τα τρία χρόνια του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Είμαι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου, αλλά νιώθω τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα από την πρώτη ημέρα στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ νιώθω καλά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και το μόνο που μας λείπει είναι ένα πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ