ΠΑΟΚ

Κάνιας και κλείνει μέχρι το πρώτο επίσημο

Κάνιας και κλείνει μέχρι το πρώτο επίσημο

Πώς προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ από τους Μίχελ-Ίβιτς, τι γίνεται με την περίπτωση του 29χρονου μέσου, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.

Το 48ωρο που διανύουμε είναι καθοριστικό για τη μεταγραφή του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας στον ΠΑΟΚ. Όπως έχουμε γράψει, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του 29χρονου αμυντικού μέσου υπάρχει πλήρης συμφωνία και αυτό που και οι δύο πλευρές ψάχνουν είναι η συμφωνία με την Εσπανιόλ στην οποία ανήκει.

Ο Λούμπος Μίχελ δεν ταξίδεψε Ολλανδία προκειμένου να ολοκληρώσει τις επαφές με την ισπανική ομάδα, στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι εκπρόσωποι του παίκτη. Είναι εκείνοι, μάλιστα, που διαβεβαιώνουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι σύντομα θα βρεθεί η χρυσή τομή.Ο ΠΑΟΚ, ως γνωστό ψάχνει είτε αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη με μικρό αντίτιμο, είτε μία συμφωνία που θα δώσει στην Εσπανιόλ ποσοστό μεταπώλησης.Αν ο ΠΑΟΚ πάρει τον Κάνιας, τότε Μίχελ και Ίβιτς εκτιμούν ότι θα έχει ολοκληρωθεί ο βασικός κύκλος μεταγραφών του ΠΑΟΚ και δεν θα γίνει άλλη κίνηση μέχρι η ομάδα να παίξει τα πρώτα επίσημά της παιχνίδια. Από 'κει και πέρα θα υπάρχουν προσθήκες και με βάσει την εικόνα που θα βγάζει ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο.

Επιθετικός από Ισπανία

Αυτό δεν σημαίνει, πάντως, ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν συνεχίζουν την προεργασία τους για περιπτώσεις παικτών που θεωρούν ενδιαφέρουσες. Μία από αυτές είναι ενός επιθετικού που παίζει στην Ισπανία και έχει χαρακτηριστεί ενδιαφέρουσα, χωρίς περισσότερα στοιχεία να έχουν διαρρεύσει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ