ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάνιας: "Είμαστε έτοιμοι για την Μπάτε"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κάνιας στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μπάτε ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό της Λευκορωσίας για τον ΠΑΟΚ.

Για τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας δεν μετρά ότι έχει γίνει μέχρι τώρα στον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Europa League. Το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα του την Μπάτε και η νίκη να της είναι αρκετή για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Για το πόσο έτοιμος είναι ο ΠΑΟΚ:
«Είμαστε έτοιμοι για αύριο. Για να παλέψουμε, για να κερδίσουμε. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι αυτό το παιχνίδι. Πάντα προετοιμαζόμαστε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δουλεύουμε γι' αυτό».

Για το δώρο του Άγιου Βασίλη:
«Ελπίζω να είναι ένας συνδυασμός (πρωτάθλημα, πρόκριση, συμβόλαιο), πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε κάθε παιχνίδι. Και εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για το ματς με την ΜΠΑΤΕ. Η Ευρώπη είναι δύσκολη».

Για την συγκομιδή στους ομίλους του Europa League:
«Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε αύριο και η Βίντι να χάσει από την Τσέλσι. Ό,τι έγινε μέχρι τώρα δεν αλλάζει».

Για την εικόνα που έχει από την ομάδα:
«Δεν έχει σημασία αν σκοράρω ή όχι. Το σημαντικότερο είναι η ομάδα να κερδίζει. Όπως είπε και ο προπονητής δεν με απασχολεί αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια με 1-0. Ας σκοράρει ο οποιοσδήποτε, αλλά να κερδίσουμε».

Για το πρώτο ματς με την ΜΠΑΤΕστη Λευκορωσία:
«Αύριο έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της Λευκορωσίας. Εκεί παίξαμε πολύ καλά. Αύριο όμως δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας και να πάρουμε την πρόκριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ