ΠΑΟΚ

Κάμπος: "Είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης"

Κάμπος: "Είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο σκόρερ του δεύτεροy τέρματος του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος, απάντησε στο πώς μια ομάδα χάνει δυο φορές από την Καραμπάγκ και νίκησε στο "Αρτέμιο Φράνκι".

Ο Τζάλμα Κάμπος επέστρεψε στα γκολ μετά από τέσσερις μήνες, και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αξία της χθεσινής (24/11) νίκης, αλλά και στη σύγκριση που τον "υποβάλλουν" αρκετοί με τον Ρόμπερτ Μακ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Ήταν η καλύτερή σου βραδιά στον ΠΑΟΚ;

"Ήταν ένα καλό βράδυ... Το πιο σημαντικό είναι η νίκη που μας βάζει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αυτό μετράει για μας".

-Η εμφάνισή σου, σε βοηθάει να χτίσεις αυτοπεποίθηση;

"Είναι σημαντικό να βοηθάς την ομάδα σου. Είναι δουλειά μου και να σκοράρω και να δίνω σημαντικές πάσες. Το πιο σημαντικό είναι το να κερδίζουμε..."

-Μια ομάδα που έχασε δυο φορές από την Καραμπάγκ, πήγε στην Φλωρεντία και κέρδισε...

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν κάνεις λάθη, τα πληρώνεις. Ήρθαμε εδώ και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε όλα τα λάθη που κάναμε μέχρι τώρα στον όμιλο".

-Τι λείπει από τον ΠΑΟΚ για να έχει και άλλα βράδια όπως αυτό;

"Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε το καλύτερο. Αυτό που θέλουμε σε κάθε ματς είναι η νίκη. Σε άλλα ματς πηγαίνουμε μετά από παιχνίδι που δώσαμε τρεις μέρες νωρίτερα, σε άλλα ματς πηγαίνουμε πιο ξεκούραστοι. Οι συνθήκες αλλάζουν, ο αντίπαλος αλλάζει και εμείς προσπαθούμε κάθε φορά να είμαστε όπως πρέπει. Είμαι 26-27 παίκτες και όλοι μαζί πρέπει να έχουμε το κίνητρο για έρχονται οι νίκες".

-Νιώθεις ότι χρειάζεσαι χρόνο για να δείξει περισσότερα; Πως αισθάνεσαι που όλοι σε συγκρίνουν με τον Μακ;

"Οι συγκρίσεις είναι δική σας δουλειά, δεν είναι δική μου. Ο Ρόμπερτ Μακ έπαιξε κάποια χρόνια εδώ, εγώ ξεκινάω τώρα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ