ΠΑΟΚ

Κάμπος: "Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο MVP του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Λεβαδειακό, Τζάλμα Κάμπος, αναφέρθηκε στον στόχο του πρωταθλήματος τονίζοντας ότι είναι δύσκολος, αλλά όχι ακατόρθωτος. Τι δήλωσε ο Λέο Μάτος.

Ο Τζάλμα Κάμπος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε μεταξύ άλλων και για τον στόχο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Πολύ καλή ημέρα για εμένα και την ομάδα. Είναι σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά πλέον κοιτάμε τη συνέχεια, δεν μένουμε σε αυτό.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αν και είχαμε κάποια λάθη στη δημιουργία. Βοήθησε το ημίχρονο στο να συζητήσουμε και να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Η εμφάνιση μας συνολικά ήταν πολύ καλή γενικότερα", ανέφερε αρχικά.

Για το στόχο του πρωταθλήματος: "Ναι, δουλεύουμε για το στόχο του πρωταθλήματος και είμαστε ενωμένοι για αυτό. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο".

Για την προσωπική του εικόνα: "Σίγουρα βοηθάει στο να νιώθω καλά και να βρίσκω καλύτερα πατήματα, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι βοηθάω την ομάδα στο να πάρει τους τρεις βαθμούς. Σήμερα είμαι εγώ, σε κάποιο άλλο παιχνίδι θα είναι κάποιος άλλος που θα κουβαλήσει την ομάδα".

ΜΑΤΟΣ: "ΕΧΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ"

Ο Λέο Μάτος, ο οποίος άνοιξε το σκορ στην ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού με 5-0 στην Τούμπα, τόνισε ότι η ομάδα του έχει ό,τι χρειάζεται για να πάρει το πρωτάθλημα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τον Δικέφαλο, καθώς γνωρίζει τους παίκτες για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον.

"Θα μας βοηθήσουν και τα γκολ που πετύχαμε και η εμφάνιση που κάναμε. Παίξαμε καλά, έχουμε ότι χρειάζεται για να είμαστε πρωταθλητές εμείς στο τέλος".

Για τον Αζεβέδο: "Έχω μιλήσει μαζί του, ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να έρθει. Του έχω εξηγήσει κάποια πράγματα για την ομάδα και την πόλη. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης ελπίζω να μας βοηθήσει".

Για τον Μολέντο: "Δεν έχω μιλήσει μαζί του, ξέρω όμως από το πρωτάθλημα ότι είναι ένας δυνατός παίκτης".

Για τον Χατσερίδη: "Ναι τον γνωρίζω. Είναι ένας καλός και διεθνής παίκτης. Από εσάς μαθαίνω για το ενδιαφέρον που υπάρχει. Έχουμε μία πολύ καλή αμυντική τριάδα, αλλά όποιος και αν έρθει θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δυσκολεύει του Μολέντο για τον ΠΑΟΚ
Λουτσέσκου: "Ιδανικό να πάρουμε κεντρικό αμυντικό"
Νέα χρονιά, ίδιες συνήθειες, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ