ΠΑΟΚ

"Καμπανάκι" ενόψει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (SUPERLEAGUE)
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (SUPERLEAGUE) (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Η αυστηρή διάταξη για τους πυρσούς και ο κίνδυνος νέας τιμωρίας της Τούμπας βάζει σε εγρήγορση του ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Λεβέκ.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει περίπου 400 οπαδούς στο πλευρό του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (26/11) και αυτό βάζει σε εγρήγορση τους πάντες στην ΠΑΕ.

Ο λόγος; Ο αυστηρός κανονισμός για το άναμμα πυρσών στην διάρκεια αγώνων (στις τρεις τιμωρίες "πέφτει" ποινή αγώνα κεκλεισμένων των θυρών) που υπάρχει και το γεγονός ότι ο Δικέφαλος έχει ήδη τιμωρηθεί μία φορά στη Ριζούπολη.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με τους εκπροσώπους των οργανωμένων για να πάρουν τα ανάλογα μέτρα, υπάρχει όμως ο κίνδυνος μεμονωμένοι οπαδοί που θα πάνε στη Νέα Σμύρνη να ανάψουν πυρσό.

Γι' αυτό και υπάρχει εγρήγορση και όλοι προσπαθούν να στείλουν το μήνυμα προστασίας της Τούμπας.

Σταδιακή ενσωμάτωση του Λεβέκ

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση του ΠΑΟΚ, το πρόγραμμα την Παρασκευή (24/11) στην Νέα Μεσημβρία περιείχε μπόλικη τακτική.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Μαουρίσιο και Λέοβατς, ενώ ο Ντόριαν Λεβέκ έβγαλε τμήμα της προπόνησης με την ομάδα και στην συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα, συνεχίζοντας την δουλειά προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30 και το απόγευμα θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία, με προορισμό την Αθήνα.

Δείτε εδώ και το βίντεο από την προπόνηση του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ