ΠΑΟΚ

Καμία συμφωνία μεταξύ Αλ Νασρ και Πρίγιοβιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πρίγιοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Δεν ισχύουν τα αραβικά δημοσιεύματα περί συμφωνίας του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με την Αλ Νασρ για τριετές συμβόλαιο έναντι 8.000.000 δολαρίων.

Φημολογία, χωρίς ουσιαστική βάση, για συμφωνία μεταξύ της Αλ Νασρ από το Ντουμπάι και του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς για τριετές συμβόλαιο έναντι 8.000.000 δολαρίων αναπτύχθηκε μέσα από αραβικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και δεν θα μπορούσε να συμβεί άλλωστε αφού το συγκεκριμένο ποσό είναι πολύ μικρό για να βάλει σε σκέψη τον φορ του ΠΑΟΚ.

Ο Πρίγιοβιτς είχε αρνηθεί πρόταση με διπλάσια χρήματα (περίπου 4.000.000 ευρώ ετησίως) τον περασμένο Φεβρουάριο από την Κίνα, όταν, τελικά, έκανε αναπροσαρμογή της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά, τα δημοσιεύματα κάνουν λάθος και για το ποσό των 5.000.000 ευρώ που θα δεχόταν ο ΠΑΟΚ για μια τέτοια μεταγραφή, καθώς ο Δικέφαλος θα έμπαινε σε συζήτηση μόνο για πόσο κοντά στη ρήτρα (10.000.000 ευρώ).

Η ουσία είναι ότι ο Πρίγιοβιτς, που βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές με τη σύζυγό του στο Μόντε Κάρλο, έχει το μυαλό του μόνο στο Μουντιάλ και τη συμμετοχή του με την Σερβία και σ' αυτή τη φάση δεν σκέφτεται τίποτα άλλο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ