ΠΑΟΚ

Καλύτερος νέος του ΠΑΟΚ ο Κουλούρης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Κουλούρης EUROKINISSI SPORTS

Στη πρώτη του "γεμάτη" σεζόν στον ΠΑΟΚ ο 21χρονος Ευθύμης Κουλούρης, πήρε τη ψήφο των συμπαικτών του και αναδείχθηκε καλύτερος νέος του Δικεφάλου. Δεύτερος ο Αχιλλέας Πούγγουρας. (VIDEO).

Η απονομή των εσωτερικών βραβείων του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, με τον Ευθύμη Κουλούρη να γίνεται κατά σειρά ο τρίτος μετά τους Παναγιώτη Γλύκο (MVP) και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (καλύτερο γκολ) που πήρε βραβείο σε ψηφοφορία των παικτών της ομάδας.

Αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της σεζόν με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, αναλύοντας τα δεδομένα της ψηφοφορίας, να αναφέρει: "Σε 32 παιχνίδια ο νεαρός φορ του Δικεφάλου συμπλήρωσε 1.714 λεπτά συμμετοχής, πέτυχε έξι γκολ και δημιούργησε άλλα τρία. Αγωνίστηκε είτε ως μοναδικός προωθημένος είτε σε δυάδα και ανταποκρίθηκε σε ό,τι του ζητήθηκε αναλαμβάνοντας πολλές φορές ειδικές αποστολές. Κινητικός, μέσα στις φάσεις και με περίσσιο θάρρος κατάφερε να συνεισφέρει στην φετινή πορεία του Δικεφάλου, ενώ με λίγη περισσότερη τύχη θα μπορούσε να σημειώσει ακόμα περισσότερα τέρματα δεδομένου ότι είχε και δύο δοκάρια.

Στην ψηφοφορία των παικτών του Δικεφάλου για τον Players’ Young Player of the Year ο Ευθύμης Κουλούρης συγκέντρωσε 15 ψήφους και κατέκτησε τον τίτλο, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

O φέρελπις κεντρικός αμυντικός αποτελεί παρόμοια περίπτωση με αυτή του Κουλούρη. Μετά από ένα χρόνο στην Βέροια επέστρεψε για να βρει τον ρόλο του στον νέο ΠΑΟΚ. Τα πήγε περίφημα όταν του δόθηκαν ευκαιρίες και έδειξε ότι ο Δικέφαλος στο πρόσωπο του μπορεί να βρει έναν ικανό στόπερ για το μέλλον. Εξαιρετικά ώριμος για την ηλικία του, δουλεύει και βελτιώνεται συνεχώς.

Το βάθρο συμπλήρωσε ένα ακόμα… παιδί του Ίβιτς από τον καιρό της Κ20. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν δοκίμασε τις δυνάμεις στην Σλοβακία και την Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε. Το καλοκαίρι το τεχνικό τιμ αποφάσισε την παραμονή του στο ρόστερ, αλλάζοντας του μάλιστα θέση και καθιερώνοντας τον ως αριστερό μπακ. Πήρε χρόνο συμμετοχής κυρίως στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας και κατάφερε να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ και να δημιουργήσει άλλα δύο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ