ΠΑΟΚ

Καλείται για εξηγήσεις ο Κωνσταντινίδης

EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα κληθεί σήμερα να εξηγήσει, ίσως και ενώπιον των συμπαικτών του, για ποιον λόγο έκανε την ανάρτηση που προκάλεσε σχόλια μετά την ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό.

"Δύσκολο ρούχο το παντελόνι. Πολλοί το φορούν, λίγοι το τιμούν", ήταν το σχόλιο που "ανέβασε" στον λογαριασμό του στο facebook ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης την ώρα που γινόταν γνωστό ότι το όνομα του δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο, ατζέντης του 23χρονου παίκτη, δήλωσε δημόσια πως δεν πιστεύει ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, όμως, φάνηκε ενοχλημένος από τη στάση του παίκτη, αφού δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι:

"Δε θέλω να μιλήσω δημόσια. Πρέπει όλοι να ξέρουν ότι στην ομάδα υπάρχει πειθαρχία και κανόνες. Όποια ομάδα δεν το σέβεται αυτό, διαλύεται. Κάτι ακόμα. Όποιος παίκτης έχει συμβόλαιο, πρέπει να προπονείται και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις, στα φιλικά και στα επίσημα παιχνίδια. Έχω παίρνω τις αποφάσεις. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του".

Όπως και να 'χει, το θέμα επρόκειτο να ξεκαθαρίσει σήμερα, καθώς πριν την σημερινή 21/9) πρωινή προπόνηση, ο 48χρονος τεχνικός σε συνεννόηση με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, είχαν συμφωνήσει να ζητήσουν από τον Κορινιώτη μπακ εξηγήσεις για την ανάρτησή του.

Ίσως, μάλιστα, αυτό να γινόταν ενώπιον των συμπαικτών του στα αποδυτήρια. Το αν τελικά επιβληθεί πρόστιμο στον νεαρό θα φανεί, θυμίζουμε όμως ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει με αναρτήσεις νεαρών συμπαικτών του σε social media πέρυσι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ