ΠΑΟΚ

"Καίγεται" για το ρεκόρ ο Μπερμπάτοφ

"Καίγεται" για το ρεκόρ ο Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Το κίνητρο του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ να αγωνιστεί την Πέμπτη (5/11) κόντρα στην Κρασνοντάρ. Τι δηλώνει ο ατζέντης του, Εμίλ Ντάντσεφ

Ο ατζέντης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Εμίλ Ντάντσεφ, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Βούλγαρος φορ να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι στη διάθεση του Τούντορ για τον αγώνα της Πέμπτης (5/10) με αντίπαλο την Κράσνονταρ.

Βέβαια ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά την σημερινή (3/11) προπόνηση. Θυμίζουμε ότι ο Μπερμπάτοφ θέλει ένα ευρωπαϊκό γκολ για να πιάσει τον Χρίστο Στόιτσκοφ στα 35.

"Ο τραυματισμός του Μπερμπάτοφ δεν είναι σοβαρός. Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα κατά της Κρασνοντάρ. Δεν έχει να κάνει με το συμβόλαιο του. Εχει προσωπικούς στόχους (προφανώς εννοεί το ρεκόρ με τα ευρωπαϊκά γκολ) και γι' αυτό ο Μίτκο το κυνηγάει", είπε αρχικά ο κ. Ντάντσεφ και πρόσθεσε:

"Υπήρχαν τέσσερις επιλογές για τον Μπερμπάτοφ. Επέλεξε τον ΠΑΟΚ επειδή θα ήταν κοντά στη Βουλγαρία, αλλά και επειδή ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης, ήταν εξαιρετικά υπομονετικός και επίμονος. Με την Άστον Βίλα υπήρχαν οικονομικές αποκλίσεις, ο Μίτκο περίμενε κάτι άλλο, αλλά αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα. Ο Μπερμπάτοφ δεν έκανε λάθος με την απόφασή του. Στην Αγγλία όλοι τον σέβονται. Τώρα είναι στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι, απλώς, ένας παίκτης, βοηθάει όλη την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Έχει μια συνολική αποστολή".

Κατέληξε, λέγοντας: "Είναι πολύ νωρίς για να πούμε τι θα κάνει μετά το τέλος της καριέρας του. Η ζωή του είναι πολλαπλών κατευθύνσεων. Οσον αφορά την ακαδημία του θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά. Τα πράγματα είναι αρκετά προχωρημένα. Είναι ένα σοβαρό και φιλόδοξο σχέδιο".

Εισιτήριο με τρία ευρώ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων στη Ρωσία για τον εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Κρασνοντάρ θα πραγματοποιείται από το ξενοδοχείο Hilton Garden Inn (Krasnaya Street 25/2, Krasnodar, 350000, Russian Federation) την Τετάρτη (4/11) 17:00 – 20:00 και την Πέμπτη (5/11) 10:00 – 15:00.

Οι φίλαθλοι μπορούν να επικοινωνούν με το +306940261336 για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, από την Τετάρτη στις 17:00. Το εντυπωσιακό είναι ότι το κόστος του κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 3 ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ