ΠΑΟΚ

Και ο Γκράνκβιστ στη λίστα του ΠΑΟΚ

France's forward Andre-Pierre Gignac, left, challenges for the ball with Sweden's defender Andreas Granqvist, during an international friendly soccer match between France and Sweden, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Tuesday, Nov. 18, 2014. (AP Photo/Claude Paris)
Γκράνγκβιστ (AP Photo/Claude Paris) AP

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη το βράδυ της Παρασκευής (19/1) στη Θεσσαλονίκη, φέρνει σύσκεψη με Λουτσέσκου - Μίχελ και αποφάσεις για τις μεταγραφές. Αξιολογούνται οι περιπτώσεις του Χατσερίντι και του Σουηδού Ανδρέας Γκράνκβιστ, φεύγει δανεικός ο Πούγγουρας.

Από το βράδυ της Παρασκευής (19/1) βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης και ήδη έχει αρχίσει τις επαφές του-και για επιχειρηματικές υποθέσεις του-στο "Μακεδονία Παλλάς". Το βράδυ της Παρασκευής (19/1) ή το Σάββατο (20/1) το πρωί θα έχει σύσκεψη με τον Λούμπος Μίχελ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για να αξιολογηθεί η κατάσταση μετά το "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός από τις πιθανές μετακινήσεις των Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις για τον παίκτη ή τους παίκτες που θα αποκτηθούν στο υπόλοιπο της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του στην NOVA, δεν "καίγεται" για μεταγραφές και θα ήθελε ενίσχυση μόνο αν έρθει ένας πραγματικά ποιοτικός παίκτης που θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Δεν εστιάζει, μάλιστα, μόνο στην θέση του στόπερ.Ωστόσο, φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει προχωρημένες υποθέσεις για την θέση του κεντρικού αμυντικού και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο Αχιλλέας Πούγγουρας είναι έτοιμος να πάει δανεικός, κάτι που θα ξεκαθαρίσει επίσης στη σύσκεψη.

ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ, ΓΚΡΑΝΓΚΒΙΣΤ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ "ΡΩΣΟΣ"

Όπως σημειώσαμε, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ εστιάζει σε τρεις περιπτώσεις παικτών. Η πρώτη είναι είναι του Εβγέν Χατσερίντι που, όπως έχουμε αναλύσει, είναι πολύ ακριβή λόγω των απαιτήσεων της Ντινάμο Κιέβου. Η δεύτερη προέκυψε μέσα από τις επαφές με τον ατζέντη του Νίκλας Χουλτ, Μάρτιν Νταλίν, και πρόκειται για τον 32χρονο αρχηγό της εθνικής Σουηδίας, Αντρέας Γκράνκβιστ.

Πρόσφατα απέρριψε την πρόταση ανανέωσης συνεργασίας με την Κράσνονταρ στην οποία αγωνίζεται (αυτή την περίοδο η ρωσική ομάδα είναι σε καμπ προετοιμασίας στο Αμπού Ντάμπι) και έχει εκδηλώσει την επιθυμία το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Χέλσινμποργκ στην οποία άρχισε την καριέρα του. Το πρόβλημα στην περίπτωση του είναι οι πολύ υψηλές απολαβές (κοντά στα 2.000.000 ετησίως).

Ο Γκράνγκβιστ έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις Χέλσινμποργκ, Γουίγκαν, Χέλσινμποργκ, Χρόνινχεν, Τζένοα και Κρασνοντάρ.Υπάρχει και άλλη περίπτωση ευρωπαίου αμυντικού που έχει περάσει και από το ρωσικό πρωτάθλημα και όπως οι άλλες δύο περιπτώσεις, θα εξεταστούν από τον Σαββίδη και τους Μίχελ - Λουτσέσκου.

(AP Photo/Claude Paris)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ