ΠΑΟΚ

K20: Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα 1-0

K20: Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα 1-0

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε νικηφόρα επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα και παραμένει σταθερά τρίτος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λύρατζη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε τη κατοχή της μπάλας και δημιούργησε φάσεις χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει, με το παιχνίδι να ανοίγει στο τελευταίο 20λεπτο.

Ο Δικέφαλος του βορρά έγινε πιο επιθετικός και χρειάστηκε τις παρεμβάσεις του Σιαμπάνη για να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, στις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων. Τελικά, ο… επιμένων, νίκη, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λύρατζής.

Με τη νίκη του αυτό ο ΠΑΟΚ διατηρήθηκε στην τρίτη θέση, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο από Πανιώνιο και Ατρόμητο που ακολουθούν, με τον Αστέρα Τρίπολης να παραμένει στην έκτη θέση.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Γιαλαμούδης, Μίσκοβιτς, Πολύζος, Μελετίδης, Καπρέτσος, Χατζηστραβός (34′ Αηδονίδης), Ματθαίου (72′ Παπαδόπουλος), Σταθόπουλος, Τζοβάρας (70′ Υφαντίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Tσίφτσης, Τσέκος, Παπαγγελής, Ζήσης, Ευαγγέλου, Κοντογιαννόπουλος, Μακροστέργιος, Τόμας (70′ Αμπιραφίτης), Νάτσης (85′ Μπινιώρης), Τσιώλης (80′ Γλέζος), Δουβίκας

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ